Mainīgā veselības stāvokļa dēļ Kulakovs nepiedalās grupas "Pērkons" koncertā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Juris Kulakovs
Juris Kulakovs Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirms nedēļas komponists Juris Kulakovs apmeklēja festivālu "Kulakova nakts", kurā uzstājās arī grupa "Pērkons". Sava veselības stāvokļa dēļ mākslinieks uz skatuves nekāpa, vēsta izdevums "Privātā Dzīve". 

Jau vairākus mēnešus komponista Jura Kulakova veselības stāvoklis ir svārstīgs – vienu dienu labi, bet nākamajā moka sāpes.

Pirms šā gada festivāla "Kulakova nakts" tika runāts, ka veselības problēmu dēļ Kulakovs Rojā neieradīsies, taču Juris tomēr savu pasākumu laist garām nevēlējās, un sieva Laura viņu bija aizvedusi.

Juris pat līdzi bija paņēmis savu sintezatoru, taču uz vietas izlemts – komponists tomēr ir pārāk vārgs, šoreiz pats nespēlēs.

Koncertu viņš lielākoties klausījās palīgtelpās un uz skatuves, dziedātāja Raimonda Bartaševiča pavadīts, pateikties skatītājiem izgāja pēc kādas Ievas Akurateres izpildītajām dziesmām. Jura sejā bija smaids, lai gan šis iznāciens māksliniekam prasīja daudz spēka.

Jau vēstījām, ka grupa "Pērkons" publicēja paziņojumu medijiem, kurā tika teikts: "Komponists un grupas "Pērkons" līderis Juris Kulakovs pēc pārciestas veselības pasliktināšanās pašreiz atlabst un ārstējas mājās.

Pilnīga spēku atgūšana prasīs laiku, taču, citējot klasiķus, Juris ar sev raksturīgo humoru saka: "Baumas par manu nāvi ir stipri pārspīlētas. Manos plānos ir vēl kādu laiku padzīvot šajā pasaulē"."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu