Liktenīgais kodiens! Sievietei burgera ēšana beidzas ar piecām žokļa operācijām (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Dean Drobot/Shutterstock.com

Kāda sieviete Anglijā piedzīvojusi pavisam nepatīkamu ēdienreizi - burgera baudīšana beigusies ar vairākām žokļa operācijām, vēsta portāls "Daily Mail". 

34 gadus vecajai Holijai Strevensai pēc ātrās ēdināšanas restorāna "KCF" vistas burgera baudīšanas veiktas piecas žokļa operācijas, kā rezultātā viņas žoklī ievietotas 12 skrūves.  

Holijai tika diagnosticēti temporomandibulārie locītavu traucējumi, kas ir žokļa muskuļu un nervu darbības traucējumi, ko izraisa savainojums vai iekaisums savienojumā starp žokļa kaulu un galvaskausu.

Holija sacīja, ka tagad cer, ka žoklis tiks salabots, jo viņa katru dienu cieš no hroniskām sāpēm, kas izraisa epilepsijas lēkmes.

"Es esmu dusmīga par to, ka tas ir noticis, bet tas var notikt ar ikvienu, kurš pārāk plaši atver muti. Pirms "KFC" burgera ēšanas es biju pilnīgi vesela.

Es mājās ēdu "KFC", skatoties televizoru, un pēkšņi noskanēja tāds kā šāviņa troksnis. Tā bija mana kreisā žokļa locītava.

Žoklis izskatījās normāli, bet sāpēja nežēlīgi. Es, iespējams, biju pārāk plaši pavērusi muti, iekožoties burgerā," sacīja Holija.

Sieviete cer, ka ātrās ēdināšanas restorāni samazinās burgeru lielumu, lai tas nenotiktu ar kādu citu. Viņa piebilst, ka pēc šī atgadījuma viņas dzīve ir izpostīta.

"Cilvēki var atvērt muti līdz 35 mm, bet mana žokļa amplitūda ir samazinājusies līdz 13 mm," sacīja Holija.

Trīs gadus pēc incidenta Holijai tika veikta žokļa endoprotezēšana - ādā tika izdarīts griezums, lai atklātu žokļa locītavu. Ķirurgs nomainīja žoklī esošos audus ar mākslīgo disku.

Diemžēl viņas stāvoklis neuzlabojās, tāpēc arī žokļa kreisajai pusei nācās veikt operāciju. Viņas seju rotā rēta no auss daivas līdz uzacu līmenim.

"Es nožēloju, ka ēdu burgeru. Tas ir mainījis manu dzīvi. Mana garīgā veselība ir ļoti sliktā stāvoklī, es ciešu no trauksmes lēkmēm, ja esmu atstāta viena. Es ceru, ka kāda no operācijām būs veiksmīga, lai izbeigtu šīs nerimstošās hroniskās sāpes," piebilda Holija. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu