Uzstādīts jauns rekords! Pašmāju blogeris raks bedri tik ilgi, līdz "Tik Tok" iegūs miljons sekotājus (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā pašmāju blogeris Andrejs Černuckijs (@andrejko_epta) vietnē "TikTok" pārraidīja tiešraidi, kas kļuvusi par vienu no vērienīgākajām Latvijas "TikTok" vēsturē.

Černuckijs pagājušajā nedēļā vietnē "TikTok" saviem sekotājiem pavēstīja, ka ies rakt bedri, kamēr viņam nebūs miljons sekotāju. Jau tanī pašā vakarā blogeris solījumu turēja un bedres rakšanu atspoguļoja vietnes "TikTok" tiešraidē. 

Nepilnu divu stundu ilgo tiešraidi vēroja vairāk nekā 165 tūkstoši skatītāju, un tā saņēmusi aptuveni 2,6 miljonus "patīk" atzīmju. Tādējādi tiešraide kļuvusi par vienu no vērienīgākajām Latvijas "TikTok" vēsturē, informē balticevents.info.

"Es vienkārši vēlos uzlabot skatītājiem garastāvokli. Mēs cenšamies katru dienu eksperimentēt "TikTok" ar dažāda veida saturu un vēlamies vairāk popularizēt šo lietotni Latvijā. Mēģinām kā sociālos eksperimentus, tā arī humoristisku saturu, jo smieties ir ļoti veselīgi un smiekli pagarina dzīvi. Es raku bedri, bet cilvēki smejas un lūdz, lai parādu, cik dziļi esmu ticis," par eksperimentu izsakās blogeris. 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu