Pēdējais brauciens pirms pārdošanas "Corvette" beidzas ar avāriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds amerikānis bija nolēmis šķirties no savas astotās paaudzes "Chevrolet Corvette Stingray" auto, tomēr pirms pārdošanas viņš devies vēl pēdējā braucienā, kas beidzas neveiksmīgi.

"Corvette" ir vārds, kas automobiļu pasaulē ir pazīstams jau 70 gadus. Amerikānis Spensers Everets, kurš par savu varēja saukt un, visticamāk, joprojām sauc jaunākās, astotās paaudzes korveti.

Spensers vien viņam zināmu iemeslu dēļ bija nolēmis savu 2020. gada "Stingray" pārdot.  Svarīgs ir fakts, ka pirms automobiļa pārdošanas vīrietis vēlējās vēl pēdējo reizi sajust to prieku un adrenalīnu, ko spēj dot vidū iebūvēts V8 motors, un devās ceļā.

Tālākā notikumu attīstība gan parādīja, ka labāk nebūtu devies, jo mājās Spensers atgriezās bez auto, taču ar ceļu policistu izrakstītu pārkāpuma protokolu par pārgalvīgu braukšanu un apziņu, ka nākamajā dienā plānoto automobiļa pārdošanu nāksies atcelt.

Un tad vēl klāt noteikti nāca skaudrā apziņa par klapatām ar remontu, jo, ņemot vērā, ka auto bija izvārtījies pa grāvi un glābēju ierašanās brīdī gulēja uz sāna, tas bija neizbēgams.

Incidents notika 23. augusta pēcpusdienā netālu no Grīnvilas, Ziemeļkarolīnas štatā, ASV.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu