Drīz būs pieejami jaunākie "iPhone" viedtālruņa modeļi (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilsutratīvs attēls.
Ilsutratīvs attēls. Foto: Laurenz Heymann/Unsplash

Otrdien, 14. septembrī, ASV informācijas tehnoloģiju gigants "Apple Inc." rīkotajā virtuālajā mediju pasākumā prezentēja četrus jaunus viedtālruņa "iPhone" modeļus, kas gan nepiedāvā satraucošas dizaina izmaiņas vai revolucionāras funkcijas, vismaz salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes ierīcēm.

Tā vietā "Apple" jaunajiem telefoniem - "iPhone 13 mini", "iPhone 13", "iPhone 13 Pro" un "iPhone 13 Pro Max" - sniedzis paredzamus uzlabojumus, starp kuriem ir uzlabotas kameras, ilgākas darbības akumulators un ātrāka apstrādes jauda.

Turklāt pretstatā iepriekš izskanējušajām baumām uzņēmums šos atjauninājumus nodrošinājis, nepaaugstinot viedtelefonu modeļu pamata cenu.

"iPhone 13 Pro" ar 6,1 collas ekrānu un "iPhone 13 Pro Max" ar 6,7 collu ekrānu aprīkots ar "Apple" jauno un jaudīgo "A15 Bionic" procesoru, kas, pēc uzņēmuma apgalvotā, esot ātrākais procesors, kāds jebkad uzstādīts viedtelefonā. Tas sniegs "iPhone" uzlabotas mašīnmācīšanās spējas, tostarp iespējas veikt reāllaika video analīzi un analizēt tekstu fotogrāfijās.

"iPhone 13 Pro" un "iPhone 13 Pro Max" cena būs no attiecīgi 999 un 1099 dolāriem.

"iPhone 13" ar 6,1 collas ekrānu un "iPhone 13 mini" ar 5,4 collu ekrānu arī aprīkots ar tādu pašu "A15 Bionic" procesoru, kā "Pro" līnijas modeļi. Šiem modeļiem ir arī dubultā kameru sistēma, kas izkārtota pa diagonāli, un ilgākas darbības akumulators.

"Apple" apgalvo, ka "iPhone 13" ar vienu uzlādes reizi spēs darboties par divarpus stundām ilgāk nekā "iPhone 12", bet "iPhone 13 mini" - par pusotru stundu ilgāk.

"iPhone 13" un "iPhone 13 mini" cena būs no attiecīgi 799 un 699 dolāriem.

Jaunie viedtelefonu modeļi sāks parādīties veikalos no 24.septembra.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu