Ļaudis šokē ēdiens, kas tiek pasniegts ekskluzīvajā modes parādē "Met Gala" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Slavenību un modes svētki "Met Gala" ir viens no ekskluzīvākajiem gada notikumiem, kas piesaista ietekmīgākos ļaudis no dažādām jomām. Tiem, kuri netiek uzaicināti uz šo notikumu atliek vien minēt, kas norisinās pēc sarakanā paklāja parādes. Šogad amerikāņu aktrise Keke Palmere ļāva ieskatīties pasākuma ēdienkartē. 

Zināms, ka pēc sarakanā paklāja parādes "Met Gala" viesus Metropolitēna mākslas muzejā sagaida vakariņas. Taču par vakariņām katram jāmaksā pašam un summa ir pietiekami liela, lai viesi sagaidītu piecu zvaigžņu ēdienkarti. Par vakariņām katram viesim jāmaksā 30 tūkstoši ASV dolāru (25 367 eiro).

13. septembrī "Met Gala" pasākumu apmeklēja arī amerikāņu aktrise Keke Palmere, kura parādīja, kā izskatījās viena no vakariņu porcijām. Palmere vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos publicēja fotogrāfiju, kurā uz šķīvja redzami daži tomāti, kukurūza, pāris gurķu šķēles un viena sēne. 

"Tad tāpēc viņi nerāda jums ēdienu, es jokoju," pie fotogrāfijas rakstīja Palmere. 

Jāatzīmē, ka šogad "Met Gala" ēdienkarte bijusi vegāniska, taču, neskatoties uz to, fotogrāfija neatstāja vienaldzīgus arī sociālo tīklu lietotājus, kuri dēvēja porciju par tādu, kuru varētu pasniegt skolas ēdnīcā. 

"Ja tu samaksā 30 tūkstošus ASV dolārus, tad tu esi nopelnījis ko vairāk!" rakstīja kāds komentētājs. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram video/keke
Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu