Ēdienu blogere "Našķoties Zane" nonākusi slimnīcā (10)

Papildināts
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Grāmatas "Našķoties" atvēršanas svinības
Foto: Grāmatas "Našķoties" atvēršanas svinības Foto: Jānis Škapars/TVNET

Grāmatu "Našķoties" un "Našķoties bērnībā" autore un ēdienu blogere Zane Grēviņa nonākusi slimnīcā, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Iemeslu, kāpēc nonākusi slimnīcā ēdienu blogere plašākai sabiedrībai gan neatklāj, sakot, ka to izstāstīs tikai saviem pašiem tuvākajiem.

Par ikdienu, atrodoties slimnīcā, Zane stāstīja saviem "Instagram" sekotājiem vietnes īsajos stāstiņos. Tajos Zane atklāja, kā viņu iepriecinājis vīrs Artūrs. Tā kā slimnīcā pie pacientiem šobrīd ciemoties nedrīkst, tad randiņi notika pa palātas logu. 

"Tā izskatās attālināta tikšanās un attālināta ziedu pasniegšana," ar foto, kur iemūžinājusi pie slimnīcas stāvošo vīru ar ziedu pušķi rokā, dalījās Zane. Tā viņu apciemojis arī ģimenes sunītis un recepšu bloga zvaigzne Susurs.

"Šodien attālināti no balkona izvedu pastaigā suni, rīt attālināti varētu pavingrot," jokoja ēdienu blogere.

Savējie viņu lutina arī ar mājās gatavota ēdiena piegādi. "Patīkami saņemt paciņā mammas tomātus no mājām un citas lietas, kad porcijā pa ilgiem laikiem ieraugi Susura spalvu – sajūta kā mājās," atzinās Zane.

Šodien, 16. septembrī vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos Zane paziņojusi, ka ir izrakstīta no slimnīcas un dodas mājās.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" jaunākajā izdevumā!

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu