Lauvu dresētājs un Salemas raganu pēctece. Neticami fakti par slavenībām, kurus, iespējams, pat nenojauti

Kolāža Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ik dienas visa pasaule vēro bagāto un slaveno ļaužu dzīvi. Patiesi fani zina katru sava elka biogrāfijas un ikdienas dzīves detaļu, tomēr ir daži fakti, kurus slavenības jau gadiem ilgi cenšas noslēpt. Portāls "Apollo" apokopojis desmit interesantus faktus, kurus zina vien retais!

1. Kristofers Volkens bija lauvu dresētājs

Daudzām slavenībām pirms nokļūšanas Holivudā bija interesanti darbi. Tomēr Kristoferam Volkenam darbs bija patiesi neparasts. 16 gadu vecumā Volkens vasarā strādāja cirkā par lauvu dresētāju. Viņš arī mēdza pelnīt naudu dejodams naktsklubos un pat filmējās vienā no Madonnas mūzikas videoklipiem.

Kristofers Volkens
Kristofers Volkens Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

2. Dziesma, kas veltīta Skārletai Johansonei

Vai atceraties 2008. gadā tapušo populāro Keitijas Perijas dziesmu "I kissed a girl"? Vai zinājāt, ka tieši aktrise Skārleta Johansone iedvesmoja Periju uzrakstīt šo dziesmu? Dziedātāja pastāstīja, ka redzējusi Johansoni uz žurnāla vāka un dievinājusi viņas skaisto smaidu, tāpēc nolēmusi par godu tam radīt visiem labi zināmo hitu.

Skārleta Johansone
Skārleta Johansone Foto: MIKE BLAKE/REUTERS

3. Benedikts Kamberbačs tika nolaupīts Dienvidāfrikā

2005. gadā Benedikts un divi viņa draugi tika nolaupīti Dienvidāfrikā. Seši bruņoti noziedznieki piegāja pie viņa automašīnas, sasēja tajā esošos vīriešus un aizbrauca. Noziedznieki drīz pēc tam nekurienes vidū izmeta nolaupītos vīriešus. Viņus atrada kāds svešinieks, kurš piedāvāja palīdzību. Benedikts atceras: "Es ieskatījos šī cilvēka sejā un raudāju pateicības asaras. Tādi notikumi bagātina tavas dzīves vērtības."

Benedikts Kamberbačs
Benedikts Kamberbačs Foto: MARK BLINCH/REUTERS

4. Roberta Daunija jaunākā dzimšanas dienas kartīte

Robertam Daunijam jaunākajam ir miljoniem fanu visā pasaulē, un Ķīna nav izņēmums. Ķīniešu fani uzdāvināja Daunijam svētkos dzimšanas dienas kartīti, bet tā nebija parasta kartīte: to bija parakstījuši 5339 cilvēki! 

Roberts Daunijs jaunākais
Roberts Daunijs jaunākais Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

5. Sāra Džesika Pārkere ir Salemas raganu pēctece

Sāras priekštece Estere Elvela bija pēdējā no apsūdzētajām Salemas raganu tiesā. Bet Esterei izdevās izvairīties no briesmīga likteņa, jo laikā, kad norisinājās tiesas process raganu vajāšana apstājās un sieviete tika atbrīvota.

Sāra Džesika Pārkere
Sāra Džesika Pārkere Foto: CJ GUNTHER/EPA

6. Bens Afleks un Mets Deimons ir radinieki

Bens Afleks un Mets Deimons ir lielisks vīriešu draudzības piemērs. Viņi satikās pamatskolā un ir draugi jau vairāk nekā 30 gadus. Viņi ir arī attāli radinieki: viņu priekštecis Viljams Knovltons ieradās Amerikā 17. gadsimtā.

Mets Deimons un Bens Afleks
Mets Deimons un Bens Afleks Foto: YARA NARDI/REUTERS

7. Dveina Džonsona selfiju rekords

Filmas "San Andreas" pirmizrādes laikā Londonā Dveins Džonsons uzstādīja rekordu: viņš trīs minūšu laikā uzņēma 105 selfijus, fotografējoties kopā ar faniem. Ir vērts atzīmēt, ka viņš pārspēja savu iepriekšējo rekordu: 75 fotogrāfijas trīs minūtēs. Ginesa rekordu grāmatas tiesnesis apstiprināja, ka attēli ir labas kvalitātes un sejas tajās ir atpazīstamas. Aktieris atklāja, ka ir patiess selfiju cienītājs.

Dveins Džonsons
Dveins Džonsons Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

8. Volta Disneja Oskari

Volts Disnejs ir bijis prestižās Oskara balvas kandidāts 59 reizes. Tas ir pasaules rekords! Viņa Oskaru balvu kolekcija arī ir rekordliela: kopā tās ir 26 statuetes!

Volts Disnejs
Volts Disnejs Foto: HO/AFP

9. Aizliegtais Breds Pits

Malaizijā tika aizligta automašīnas "Toyota" reklāmas kampaņa ar Bredu Pitu galvenajā lomā. Tas bija tāpēc, ka aktieris bija tik izskatīgs, ka valdība uztraucās par malaiziešu mazvērtības kompleksa veicināšanu.

Breds Pits
Breds Pits Foto: Amy Sussman/AFP

10. Keita Midltone un princis Viljams

Karaliskās kāzas vienmēr piesaista ikviena uzmanību - Prinča Viljama un Keitas Midltones kāzas nebija izņēmums. Kāzas ir iekļautas "Ginesa rekordu grāmatā" - "Visvairāk tiešraides, kuras veltītas vienam notikumam" ar vairāk nekā 2 miljardu skatījumiem.

Keita Midltone un princis Viljams
Keita Midltone un princis Viljams Foto: Dominic Lipinski/AFP
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu