Sešas diētas un sporta zāle četras reizes nedēļā: Olga Kambala atklāj, kāds ir viņas izskata noslēpums (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sportista Kaspara Kambalas sieva un televīzijas "STV Pirmā!" šova "Slavenības. Bez filtra" viena no varonēm – Olga Kambala pastāsta, kā rūpējas par savu ķermeni, cik bieži apmeklē sporta zāli un kādas diētas ievēro.

Olga Kambala nevairās no tā, ka pēc oficiālajiem pases datiem ir 39 gadus veca. Tiesa gan, viņas augums ir gluži kā 20 gadus jaunai sievietei.

"Lai uzturētu sevi formā ir regulāri jātrenējas un jāievēro diēta. Un te nav runa par speciālu, sabalansētu uzturu, bet gan konkrētām diētām – kaloriju deficīts, olbaltumvielu diēta. Vienu vārdu sakot, man ir sešas dažādas diētas, kuras ievēroju un tās sastādīja mana trenere. Jāteic, ka šīs diētas ļoti labi darbojas un tās ievēroju vienu pēc otras. Katru nedēļu cita diēta," viņa piebilst.

Uz sporta zāli Olga dodas četras reizes nedēļā. Vaicājot, kas notiek, ja kāda diena tiek izlaista, viņa teic, ka tad mokās sirdsapziņas pārmetumos. Sportošana ir kļuvusi gluži vai par atkarību, bez kuras vairs nav iedomājama pilnvērtīga dzīve.

Uz sporta zāli Olga dodas trenēties viena un pat neapsver domu, ka varētu trenēties kopā ar sportisko vīru. "Es eju uz sieviešu zāli trenēties. Nemaz negribētu ar vīru kopā trenēties, jo, pirmkārt, viņš ir sportists un otrkārt, viņš ir vīrietis. Nav pat bijusi tāda doma, ka mēs varētu kopā trenēties. Varbūt vienīgi paskriet varētu kādreiz kopā.

Piemēram, tagad, kad apkure vēl nav pieslēgta un dzīvoklī ir auksti, es mēdzu pumpēties. Tad Kaspars saka, ka esmu viņa dzīvē pirmā sieviete, kas pumpējas viņa priekšā.

Nē, bet sportot es vēlos kopā ar savām trenerēm, tas ir mans hobijs," viņa piebilst.

Olga Kambala stāsta, ka ar sportiskajām aktivitātēm nodarbojas jau vairākus gadus. Viņa pat aizdomājas, ja nebūtu tik sportiska un ar teicamām ķermeņa aprisēm, tad diezin vai pamanītu Kasparu un diezin vai būtu tik pašpārliecināta.

Pilnu rakstu lasi tiešsaistes žurnālā Klik - šeit!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu