Dziedātājai Lolitai pēc plastiskās operācijas uzstāšanās laikā pārplīsusi sejas šuve (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu dziedātāja Lolita (57) pēc šķiršanās no piektā vīra Dmitrija Ivanova strauji zaudēja svaru. Nu sieviete atklāja, ka ķērusies pie plastiskās ķirurģijas, taču piedzīvojusi nepatīkamas operācijas sekas. 

Lolitai nesen veikta plakstiņu liekās ādas, kā arī dubultzoda likvidēšanas operācija. Tomēr operācijas nav noritējušas veiksmīgi. Lolitas seju rotājušas vairākas šuves. Dziedātāja atklāja, ka uzstāšanās laikā saplīsusi viena šuve un sievietes sejā parādījies neliels caurums. 

"Man nav kauns par to runāt, tā nav ginekoloģija. Ir intīmas lietas, par kurām nerunāju. Ir lietas, kas var uzlabot cilvēka dzīvi. Fakts ir tāds, ka plastiskā ķirurģija darbojas tikai tad, ja sākotnēji esat jau apmierināts ar sevi," sacīja Lolita, atklādama neseno šuves misēkli. 

Atgādinām, ka gada laikā pēc šķiršanās no vīra Dmitrija Ivanova dziedātāja jau ir zaudējusi vairāk nekā 20 kilogramus. Lolita lepojas ar savu svara zaudēšanas sasniegumu un izmanto katru iespēju, kad var pagrozīties sabiedrībā. Iepriekš Lolita atzina, ka spēja zaudēt svaru, pateicoties endokrinologa palīdzībai. Mediķu palīdzību viņa meklēja tūlīt pēc skandalozas šķiršanās no vīra.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu