"Nav tā, ka es to gribēju..." "Warriors" zvaigzne skaidro, kāpēc vilcinājās ar vakcinēšanos pret Covid-19

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Endrjū Viginss
Endrjū Viginss Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" zvaigzne Endrjū Viginss sarunā ar medijiem skaidroja, kāpēc vilcinājās ar vakcinēšanos pret Covid-19.

Viens no starpsezonas apspriestākajiem tematiem NBA ir spēlētāju vakcinēšanās pret Covid-19.

Viens no līgas atpazīstamākajiem spēlētājiem Kairijs Ērvings savu vakcinācijas statusu ir atteicies komentēt, kamēr Endrjū Viginss nolēma vakcinēties tikai pēc tam, kad viņam draudēja nepiedalīšanās Goldensteitas "Warriors" mājas spēlēs.

Tagad Viginss preses konferencē arī nāca klajā ar pamatojumu kūtrajai attieksmei pret Covid-19 vakcināciju.

"Sajūta ir tāda, ka opcijas bija tikai divas - vakcinēties vai nespēlēt NBA. Tas bija smags lēmums. Cerams, ka ilgtermiņā tas nostrādās un es būšu vesels arī pēc 10 gadiem," sacīja Viginss.

Kā jau minēts, Viginsam draudēja liela spēļu skaita izlaišana, jo daudzās NBA komandu bāzes pilsētās noteikumi paredz, ka spēļu arēnās atrasties var tikai vakcinēti cilvēki.

Viginss gan par vakcinēšanos joprojām ir noskaņots visai skeptiski: "Ir patīkami atgriezties laukumā, bet vakcinēšanās... Tas man ilgu laiku paliks prātā. Nav tā, ka es to gribēju darīt, bet es tiku piespiests."

Noprotams, ka basketbolists vakcinējies ar "Johnson & Johnson" vakcīnu, tādējādi viņam nebūs nepieciešama otrā deva.

Pagājušajā nedēļā tika vēstīts, ka gandrīz puse NBA komandu ir paziņojušas, ka tās ir pilnībā vakcinētas vai arī ir ceļā uz to, kopā 95% spēlētāju esot vakcinētiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu