Eirovīzijas uzvarētāji "Måneskin" nāk klajā ar jaunu dziesmu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/maneskinofficial

Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāji, itāļu rokgrupa "Måneskin" nākusi klajā ar jaunu dziesmu "Mammamia".

Dziesmu producējis Fabricio Feraguzo (Fabrizio Ferraguzzo) sadarbībā ar grupas dalībniekiem. Jaunā dziesma jau tradicionāli grupas stilam ir ierakstīta “dzīvajā”, lai saglabātu neapstrādātas rokmūzikas skanējumu, bet tajā pašā laikā papildināta ar deju un klubu mūzikas pieskaņu. Dziesmas vēstījums ir par to, kā tavu uzvedību uztver apkārtējie, bet tavi patiesi nodomi un domas ir tiem gluži pretēji.

Noklausies!

"Måneskin" (tulkojumā no dāņu valodas – mēnessgaisma) ir itāļu rokgrupa, kura pēc uzvaras Eirovīzijas dziesmu konkursā, ir kļuvuši par globālu fenomenu un, pateicoties viņu beidzamajiem singliem "Zitti E Buoni", "I Wanna Be Your Slave" un "Beggin", pāris mēnešu laikā ir kļuvuši par globāli vienu no visvairāk mūzikas straumēšanas platformās atskaņotajiem māksliniekiem ar vairāk nekā 3 miljardiem straumējumu kopā.

Grupas ieraksti ir sasnieguši 24 platīna un 16 zelta statusus visā pasaulē, kā arī liels sasniegums ir divu singlu vienlaicīga atrašanās prestižajā Lielbritānijas pārdoto dziesmu Top 10. "Måneskin" nokļuvuši arī ASV Alternatīvo radio topa pirmajā vietā un tas ir ātrākais kāpums šī topa vēsturē.

Straujā popularitāte nodrošināja arī rekordātrumā – divu stundu laikā - pilnībā izpārdotu gaidāmo 14 koncertu koncerttūri Eiropā, kuras ietvaros 2022. gada 11. martā grupa uzstāsies arī Rīgā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu