"Mavericks" treneris nāk klajā ar komentāriem par Porziņģa un Dončiča "sliktajām" attiecībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeisons Kids, Kristaps Porziņģis un Luka Dončics
Džeisons Kids, Kristaps Porziņģis un Luka Dončics Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Džeisons Kids raidījumā "First Take" komentējis Kristapa Porziņģa un Luka Dončiča savstarpējās attiecības.

Pēdējā gada laikā vairākkārt izskanējušas runas par saspīlējumiem Kristapa Porziņģa un Lukas Dončiča savstarpējās attiecībās. 

ASV apskatnieku vidū pat izskanēja runas, ka latviešu basketbolists uz gados jaunāko slovēņu superzvaigzni ir skaudīgs. Tāpat situāciju neuzlaboja arī izslēgšanas spēļu sērija pret "Clippers", kurā, lai gan tas bija trenera Kārlaila lēmums, Porziņģis manāmi tika atstāts novārtā.

Tomēr komandas jaunais stūrmanis Džeisons Kids uzskata, ka runas par viņa vadītā kluba divu galveno spīdekļu sliktajām attiecībām ir pārspīlētas.

"NBA aprindās mēs visi esam dzirdējuši par to, ka viņu attiecībās varētu būt saspīlējumi. Bet es teiktu, ka tās ir viltus ziņas," sacīja Kids.

Treneris gan neslēpa, ka "Mavericks" komandā esot bijuši citi sarežģījumi, kuri veiksmīgi tikuši noturēti aizkadrā.

"Es domāju, ka viņu attiecības ir lieliskā stāvoklī. Viņi abi ir basketbolisti, kuri grib sacensties," piebilda speciālists.

Iepriekš internetā popularitāti guva video, kurā redzams, ka abi "Mavericks" spīdekļi uz soliņa sarunājas un pat smejas.

Dalasas "Mavericks" jauno NBA sezonu sāks 22. oktobrī, viesojoties pie Atlantas "Hawks" basketbolistiem. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu