Ksenija Sobčaka komentē traģisko autoavāriju un noliedz informāciju par otrā automašīnas pasažiera nāvi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/xeniasobchak

Jau vēstījām, ka sestdienas, 9. oktobra, vakarā auto, kurā atradās televīzijas raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka, Sočos iekļuva vairāku auto sadursmē, kā rezultātā bojā gāja divi cilvēki. Nu Sobčaka komentējusi notikušo.

Informācija par automašīnas Volkswagen otrās pasažieres nāvi, kura sadūrās ar "Mercedes" markas automašīnu, kurā atradās Ksenija Sobčaka, nav patiesa. Par šo faktu vietnē "Telegram" paziņoja Sobčaka.

"Viņai ir galvas, plaušu, gūžas traumas, viņas liesa tika izoperēta, bet, paldies Dievam, viņa ir dzīva! Ziņas par to, ka viņa ir otrais upuris ir meli. Viņas vīrs ir nikns par nepatiesajām ziņām un lūdz tās nekavējoties izbeigt," rakstīja Sobčaka.

TV zvaigne atklāja, ka sievietes ārstēšana turpināsies Maskavā, un cietušās vīrs sacīja, ka neizvirzīs apsūdzības pret Sobčaku.

Sobčaka arī komentēja ziņas, ka viņa pēc sadursmes nekavējoties atstājusi negadījuma vietu. "Patiesība ir tāda, ka es iekļuvu negadījumā, biju savainojusies un šokā. Es pārkāpu citā automašīnā un braucu mājās uzreiz pēc tam, kad tika paziņots, ka cietušajiem cilvēkiem brauc pakaļ ātrā palīdzība!" sacīja Sobčaka. 

Televīzijas raidījumu vadītāja paskaidroja, ka viņa nav ne glābēja, ne ārstās palīdzības sniedzēja un būtu tikai traucējusi neatliekamās palīdzības dienestiem palīdzēt cietušajiem.

Viņa piebilda, ka viņas darbinieki cenšas sazināties ar bojāgājušās Jekaterinas Tarasovas ģimeni, un atzīmēja, ka viņa plāno palīdzēt visiem cietušajiem.

Sobčaka arī sociālajā vietnē "Instagram" nākusi klajā ar paziņojumu: "Esmu mājās, atlabstu, man ir smadzeņu satricinājums un vairākas traumas.

Mani šausmina un šokē fakts, ka cilvēki gāja bojā - mēs sazināsimies ar bojāgājušo radiniekiem.

Es atrados automašīnā. Auto nav mans, tāpat kā vadītāja. Es nesteidzināju šoferi, protams, ka ne. Neviens no mums nesteidzās. Brauciena laikā es sarunājos "Zoom" par darbu un ir pierādījums - ieraksts, kā es to daru. Tas bija šofera personisks lēmums [apdzīt], tā ir taisnība. Man ir smadzeņu satricinājums, asistentiem arī. Es braucu ar komandu un pēc sadursmes es zaudēju samaņu, un mana asistente pārcēla mani citā mašīnā.

Mana komanda piedāvāja hospitalizēt mani Sočos - kad nācu pie samaņas, man bija ļoti slikti. Bet es gribēju doties mājās pie dēla, tāpēc aizlidoju.

Sasitumu dēļ man šodien gaidāma iekšējo orgānu pārbaude. Mēs braucām citā mašīnā, bet mans menedžeris Kirils izsauca ātro palīdzību un devās pārbaudīt, vai varam palīdzēt otrai automašīnai. Cilvēki jau to bija izdarījuši."

Nobeigumā viņa raksta: "Bezgalīga līdzjūtība upuru ģimenēm."

Atgādinām, ka avārija notikusi vēlu vakarā. Sākotnējā informācija liecina, ka Sobčakas nomātais Mercedes S500, apdzenot priekšā braucošo spēkratu, iebraucis pretējā joslā, kur sadūries ar Volkswagen markas auto.

Medijs "Dozhd" vēstīja, ka Sobčaka nav cietusi; viņa pēc avārijās atteikusies no mediķu palīdzības un ar citu auto devusies uz lidostu. Otrā automobilī atradušies trīs cilvēki - viens no viņiem gājis bojā, otra dzīvība izdzisusi slimnīcā, bet trešā cilvēka veselības stāvoklis raksturojams kā smags. Zināms, ka viena no bojāgājušajiem bijusi 35 gadus veca sieviete.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu