Traģiskā negadījumā miris 23 gadus vecs Krievijas ātrslidotājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Traģiskā negadījumā dzīvību zaudējis 23 gadus vecais krievu ātrslidotājs Ruslans Zaharovs, vēsta Krievijas Slidošanas apvienība (KSA).

"Traģiska negadījuma rezultātā mūžībā devies pasaules junioru čempionāta medaļnieks, kā arī pasaules junioru kausa izcīņas čempions ātrslidošanas sportā Ruslans Zaharovs. Viņam bija 23 gadi. Krievijas Slidošanas apvienība izsaka dziļāko līdzjūtību Ruslana ģimenei, draugiem un tuviniekiem," teikts KSA paziņojumā.

Ārzemju mediji ziņo, ka traģiskais negadījums notika, kad sportists bija devies agrā rīta skrējienā. Zaharovs skrēja gar ceļa malu, kad viņu notrieca smagās automašīnas vadītājs, kurš brauca tajā pašā virzienā.

Tiek ziņots, ka Zaharovs nekavējoties tika nogādāts slimnīcā ar ļoti nopietniem savainojumiem, tai skaitā smagu galvas smadzeņu traumu. Diemžēl intensīvās nodaļas ārstiem jaunā vīrieša dzīvību neizdevās glābt.

Krievijas sporta portāls "Sport-Express" ziņo, ka vadītājs, kurš Zaharovu notrieca nebija lietojis alkoholu vai citas apreibinošās vielas, tomēr viņam neesot bijusi C kategorijas autovadītāja apliecība, kas nepieciešama, lai vadīto kravas auto.

Habarovskas varas iestādes gan norāda, ka noteikumus pārkāpis arī pats Zaharovs, jo viņš pārvietojies pa brauktuvi, neskatoties uz faktu, ka blakus atradusies gājēju ietve. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu