VIDEO "Dega drēbes un tualetes durvis." Cietušās un kaimiņu versija par ugunsgrēku kādā mājā Elejā atšķiras

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Kāda pensionāre Elejā guvusi ievainojumus ugunsgrēkā, kas izcēlās plkst. 00.30. Versijas par liesmu izcelšanos atšķiras – pati cietusī apgalvo, ka dzīvoklī paši no sevis aizdegās vadi, savukārt kaimiņi ziņo, ka sieviete dzērumā apzināti pielaidusi uguni drēbju kaudzei un tad apgūlusies tai blakus, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

80 vecā Māra dzīvo vienatnē un iztiek tikai no pensijas. Kaimiņi stāsta, ka dēls viņu pārāk bieži neapciemo un sirmgalvei ir grūtības uzturēt kārtībā savu dzīvokli. Māra atminas, ka naktī uz 11. oktobri notika kaut kas baiss. Priekštelpā izcēlās ugunsgrēks un nācās evakuēties.

Pensionāre apgalvo, ka viņu pievīla pagarinātājs, kas īssavienojuma dēļ sāka degt pats no sevis:

"Es gulēju istabā un sāka degt."

Mediķi piedāvāja pensionārei iekāpt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) automašīnā un doties uz slimnīcu aprūpēt brūces, taču Māra no palīdzības atteicās.

Cietušās versija par notikušo nesakrīt ar kaimiņienes Ineses atmiņām par tās nakts satraucošajiem notikumiem. Sieviete stāsta, ka Māra dzērumā mērķtiecīgi izraisīja ugunsgrēku:

"Viņai uznāca, ka jāiekurina plīts. Tad viņa salika drēbju kaudzi un aizdedzināja.

Durvis viņa jau bija mazliet attaisījusi. Viņa bija alkohola reibumā. Mans vīrs viņu izvilka no koridora. Mēs uzreiz ielējās trīs spaiņus ūdens. Dega drēbes un tualetes durvis."

Šī neesot pirmā reize, kad pensionāre apdraud savu un apkārtējo drošību.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu