Covid-19 ⟩ Sestdien vakcinācijas centros, lielveikalos un izbraukumos sapotēti vairāk nekā 7600 cilvēku (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Sestdien, 16. oktobrī, Latvijā masu vakcinācijas centros, lielveikalos, izbraukuma vakcinācijā un speciālajos potēšanas autobusos vakcīnu pret Covid-19 saņēmuši vairāk nekā 7600 cilvēku, informē Nacionālā veselības dienesta (NVD) Vakcinācijas projekta nodaļas pārstāve Inga Vasiļjeva.

Kā liecina līdz sestdienas plkst. 21 apkopotie dati, izbraukuma vakcinācijā sestdien sapotēti vismaz 1400 cilvēku, un visražīgāk gājis Iecavā, kur poti saņēmuši 430 iedzīvotāji. Vairāki simti cilvēku izbraukuma vakcinācijas izdevību izmantojuši Olainē, Smiltenē, Kuldīgā, kā arī Latgales pusē - Līvānu novada Sutru pagastā un Rudzātu pagastā un Balvu novada Žīguru pagastā.

Lielajos vakcinācijas centros sestdien pret Covid-19 sapotēti vismaz 3519 cilvēki, visvairāk vakcinēties nākuši uz konferenču kompleksu "Atta Centre".

Tirdzniecības centros sestdien vakcīnu pret Covid-19 saņēmuši kopskaitā 2224 cilvēki. Visvairāk iedzīvotāju pie potes tikuši lielveikalos "Ogres prestižs" Ogrē, "Alfa" Rīgā un "Sala" Cēsīs, kur savakcinēti attiecīgi 350, 329 un 319 cilvēki.

Vēl ap 500 cilvēku poti pret Covid-19 saņēmuši speciālajos vakcinācijas autobusos, pastāstīja Vasiļjeva.

Minētie dati gan varētu būt nepilnīgi, tie tiks papildināti tuvāko dienu laikā, sola NVD.

Svētdien Latvijā darbosies visi trīs vakcinācijas centri Rīgā - Ķīpsalas hallē, kompleksā "Atta Centre" un ""Rimi" Olimpiskajā centrā" Grostonas ielā -, kā arī būs atvērti vakcinācijas punkti tirdzniecības centros. Tāpat nedēļas pēdējā dienā notiks izbraukuma vakcinācija Valkā no plkst. 12 līdz 16, Aucē no plkst. 10 līdz 15 un Bauskā no plkst.9 līdz 15. Savukārt Rīgas apkaimēs piestās vakcinācijas autobusi, kuri no plkst. 11 līdz 15 būs pieejami pie Āgenskalna tirgus un Zooloģiskā dārza, bet no plkst.16 līdz 20 - pie "Rimi Aleja" Vienības gatvē 194a un pie veikala "Vesko" Mangaļsalā, Albatrosu ielā 7.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu