"Akropolē" nedēļas nogalē būs atvērti arī atsevišķi apģērbu veikali. Kā tas ir iespējams? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tirdzniecības centrs "Akropole".
Tirdzniecības centrs "Akropole". Foto: Publicitātes foto.

Tirdzniecības un izklaides centrā "Akropole" nedēļas nogalē un svētku dienās būs atvērtas vairākas tirdzniecības vietas - būs pieejamas pirmās nepieciešamības preces un pakalpojumu sniedzēji darbosies "sarkanajā" režīmā, bet atsevišķi veikali ar ieeju no tirdzniecības centra ārpuses apmeklētājiem darbosies arī "zaļā" režīmā.

Veikalu darbs nedēļas nogalē un brīvdienās

Nedēļas nogalē un svētku dienās "sarkanajā" režīmā, kas būs pieejama ikvienam apmeklētājam, darbosies pirmās nepieciešamības preču veikali un pakalpojumu sniedzēji, kā, piemēram, lielveikals "Maxima XXX", zoopreču veikali, optikas veikali, aptieka "Euroaptieka", sabiedriskās ēdināšanas vietas, kurās tiks pārdota pārtika līdzņemšanai un citi.

Savukārt veikali ar atsevišķu ieeju no tirdzniecības centra ārpuses brīvdienās un svētku dienās darbosies "zaļajā" režīmā:

  • Deichmann,
  • Salamander,
  • Mohito,
  • Van Graaf,
  • Sportsdirect,
  • Nike,
  • Mango,
  • Bershkа,
  • Massimo Dutti,
  • Zara.

Ieejas veikalos atradīsies no Salaspils, Maskavas un Slāvu ielas puses, tās būs marķētas ar veikalu un apkalpošanas vietu nosaukumiem. Apmeklētāji var apskatīt veikalu atrašanās vietu karti "Akropole" Rīga mājaslapā.

Tāpat darbosies sporta klubs "Lemon Gym" un kinoteātris "Apollo Kino". Apmeklētājiem būs jāuzrāda saderīgs sertifikāts, kas apliecina vakcinācijas faktu pret Covid -19 vai pārslimošanas faktu, kā arī personu apliecinošs dokuments - pase vai ID.

Drošības pasākumi

Apmeklētājiem jāapzinās, ka pašreizējie epidemioloģiskie drošības pasākumi joprojām ir spēkā: ierobežots apmeklētāju skaits, kas var atrasties katrā veikalā vienlaikus, obligātas sejas maskas un pareiza valkāšana, roku dezinfekcija un droša attāluma ievērošana.

Vakcinācijas un testēšanas iespējas sabiedrībai

Tirdzniecības centrs sadarbībā ar Nacionālo veselības dienestu un "Veselības centru 4" raduši iespēju veikt vakcināciju pret Covid-19.

Tas atrodas "Akropole" gaitenī starp veikalu "Pandora" un ēstuvi "McDonalds", darba laiks no 10 līdz 20. Līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments - pase vai ID karte. Iedzīvotāju pieņemšana vakcinācijas vietā tiek nodrošināta pēc iepriekšēja pieraksta vietnē manavakcina.lv.

"Akropoles" teritorijā ir arī Covid-19 Centrālā laboratorija pārbaudes punkts, kas atrodas starp ieejām E un F un ir atvērts katru dienu no pulksten 9 līdz 20. Pārbaudes vietā iedzīvotājiem var tikt veiktas ātrās antigēnu pārbaudes, kuru rezultāti ir pieejami 15 minūšu laikā, kā arī siekalu PCR tests.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu