Juta Valdmane skarbi izsakās par vakcīnu noliedzējiem un šķietami met ēnu Armaņevas virzienā (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Juta Valdmane
Juta Valdmane Foto: Instagram

Influencere, permanentā grima meistare Juta Jemeļjanova (iepriekš Valdmane) vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos asi izteicās par nevakcinēto sabiedrības daļu, kā arī kritizēja kādu influenceri, kura nesen inficējusies ar Covid-19. 

Vietnē "Instagram" influencere pauda bažas par sabiedrības daļu, kura nevēlas vakcinēties un sprieda, ka Latvijā, viņasprāt, ir daudz cilvēku, kuri ir specializējušies medicīnā.

"Interesanti, kādu risinājumu piedāvā antivakseri? Taisām visu vaļā un lai mirst tie, kam jānomirst? Vai kā jūs to iedomājaties? Visiem šķiet, ka nu ne jau es nomiršu no vīrusa! Labi, varbūt jūs nē, bet varbūt kāds jūsu bērns, brālis, māsa, tēvs vai mamma var nomirt! Nezināju, ka Latvijā ir tik daudzi specializējušies virusoloģijā un medicīnā.

Jā, un pasaulē taisa tīrīšanu, novakcinēs tā jau paklausīgos iedzīvotājus (tos, kuri tic zinātnei un medicīnai, visticamāk arī apzinīgi maksā nodokļus) un paliks tikai tie, kas pretojas sistēmai," rakstīja influencere.

Valdmane skarbi izteicās par kādu viņai jau sen pazīstamu influenceri, kura nesen inficējusies ar Covid-19

"Man patīk arī viena bēdīgi slavena influencerīte, kura nesen izslimoja, pazaudēja pusi no matiem uz galvas un turpina stulbi muldēt savā "Instagram". Iepazinos ar viņu jau pirms desmit gadiem, apkalpoju viņu kā viesmīle - viena izcili nepatīkama sieviete un pret mani izturējās kā pret kaut kādu netīrumu. Un ne tikai pret mani, bet pret visiem, kas viņu apkalpoja. Tas jau vien parāda cilvēka līmeni," vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos rakstīja Valdmane. 

Ļaudis spekulēja, ka influencere, par kuru runā Valdmane ir Latvijas Influenceru asociācijas vadītāja un blogere Maija Armaņeva ("Latvija pirmajā vietā"), kura iepriekš bijusi Covid-19 un valdības pieņemto ierobežojumu noliedzēja.

Armaņeva sociālajā vietnē "Instagram" pavēstīja, ka pēc divu nedēļu slimošanas jūtas kā "izspiests citrons" un kā vienu no Covid-19 blaknēm min strauju matu izkrišanu.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu