"airBaltic" novērojusi intereses palielināšanos par lidojumiem uz siltajām zemēm (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nacionālās aviokompānijas "airBaltic" lidmašīna starptautiskās lidostas "Rīga" lidlauka teritorijā.
Nacionālās aviokompānijas "airBaltic" lidmašīna starptautiskās lidostas "Rīga" lidlauka teritorijā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pēdējās dienās, kopš kļuvis zināms par gaidāmajiem stingrajiem ierobežojumiem Latvijā un komandantstundas noteikšanu, nacionālā aviokompānija "airBaltic" novērojusi palielinātu interesi par lidojumu galamērķiem siltajās zemēs. 

"airBaltic" korporatīvās komunikācijas vadītāja Alise Bethere informēja, ka, līdzīgi kā katru gadu, šajā periodā pasažieriem aktuālākie ir galamērķi Vidusjūras reģionā. "airBaltic" pēdējās dienās novēro palielinātu interesi par tādiem galamērķiem kā Atēnas, Barselona, Tenerife, Dubaija, Lisabona, Roma, Madride, Larnaka.

"Mēs sagaidām, ka augstākminēto galamērķu popularitāti pozitīvi ietekmēs arī Latvijas iedzīvotāji, kas īsāku vai ilgāku periodu izvēlēsies organizēt savu darbu attālināti, ārpus Latvijas robežām," teica Bethere.

Daudzi Latvijas iedzīvotāji sociālajos tīklos dalās ar ieceri laiku līdz 15.novembrim, kad Latvijā Covid-19 augstās izplatības dēļ būs spēkā īpaši stingri ierobežojumi, pārlaist kādā citā valstī, novēroja aģentūra LETA.

Kā ziņots, plānots, ka no ceturtdienas, 21.oktobra, uz četrām nedēļām jeb līdz 15.novembrim Latvijā spēkā stāsies īpaši stingri Covid-19 ierobežojumi jeb stingrais "lokdauns". Kā pēc Krīzes vadības padomes sēdes pirmdien informēja veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP), šajā laika periodā visi veikali, izņemot pirmās nepieciešamības, nestrādās un būs pieejami tikai paši nepieciešamākie pakalpojumi. Tāpat paredzēts ieviest mājsēdi no plkst.20 līdz plkst.5.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu