Rīgas "Dinamo" neturpinās sadarbību ar galveno treneri Zubovu (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sergejs Zubovs
Sergejs Zubovs Foto: dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" savā mājas lapā paziņojis par sadarbības pārtraukšanu ar komandas galveno treneri Sergeju Zubovu, vēsta kluba mājas lapa.

Sergejs Zubovs nolēmis neturpināt darba tiesiskās attiecības ģimenes apsvērumu dēļ. Cienot trenera lēmumu, Rīgas "Dinamo" vadība lauzusi līgumu ar Krievijas speciālistu.

"Rīgas "Dinamo" respektē trenera lēmumu. Ikvienam ģimene ir pirmajā vietā. Sportā nereti notiek šādas situācijas, uz kurām jāspēj reaģēt adekvāti un operatīvi. KHL sezona turpinās, un komandas mērķi paliek nemainīgi. Tuvākajā laikā Rīgas "Dinamo" vadība lems par to, kurš turpmāk vadīs komandu," teikts komandas paziņojumā.

Nākamajā izbraukuma spēlē (22. oktobris, Čerepovecas "Severstaļ") Rīgas "Dinamo" vadīs galvenā trenera pienākumu izpildītājs būs Valērijs Kuļibaba.

Sergejs Zubovs par Rīgas "Dinamo" galveno treneri tika iecelts šā gada 12.aprīlī.

Rīgas "Dinamo" vadība pateicas 51 gadu vecajam Sergejam Zubovam par ieguldīto darbu šajā sezonā.

3.martā "Dinamo" pārtrauca sadarbību ar Pēteri Skudru, kuru par komandas galveno treneri iecēla pērn 20.jūlijā. Viņa vadībā "Dinamo" pagājušajā KHL sezonā 60 spēlēs izcīnīja 28 punktus un bija vājākā vienība visā līgā.

Zubovs savulaik 16 sezonas pavadīja Nacionālajā hokeja līgā (NHL). 12 no tām viņš pārstāvēja Dalasas "Stars" vienību.

Spēlētāja karjeras laikā Zubovs Krievijas izlases sastāvā 1992.gadā uzvarēja olimpiskajās spēlēs, bet ar "Stars" divreiz izcīnīja Stenlija kausu.

2011./12.gada sezonā Zubovs Sanktpēterbugas SKA komandā sāka treneru karjeru, pildot asistenta pienākumus. 2015./16.gada sezonā viņš kļuva par SKA galveno treneri, bet turpmākās trīs sezonas galvenā trenera amatā strādāja "Soči" klubā.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu