TV3: Miris pacients, kurš ārstiem uzrādījis, visticamāk, viltotu sertifikātu (42)

Ziņa papildināta ar TV3 pausto 17. decembrī
LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ivars Soikāns/LETA

TV3 Ziņu rīcībā ir informācija, ka mediķi grasās vērsties pie likumsargiem saistībā ar kāda it kā pret Covid-19 vakcinēta pacienta nāvi. Notikušā apstākļi liecina, ka šī persona nav bijusi vakcinēta. TV3 Ziņu neoficiālā informācija liecina, ka tas bijis nelaiķis bijušais Centrālās vēlēšanu komisijas vadītājs Arnis Cimdars. Piektdien, 17. decembrī, TV3 ziņas informāciju atsauca.

Pārbaudes rezultātā policija ir saņēmusi liecības, ka Cimdars ne slimnīcā, ne NMPD nav uzrādījis vakcinācijas sertifikātu. Arī Nacionālā veselības dienesta mājaslapā nav atzīmes par vakcinācijas faktu. TV3 Ziņas atvainojas Arņa Cimdara ģimenei," norāda raidījums.

"Šī neoficiālā informācija, kas bija iegūta no neizpaužama avota, TV3 Ziņās izskanēja 22. oktobrī. Tā kā Cimdara ģimene kategoriski noraidīja šādu pieļāvumu, sakot ka Cimdars nebija vakcinējies un sertifikāta viņam nebija, TV3 turpināja apstākļu noskaidrošanu, tai skaitā vēršoties tiesībsargājošās iestādēs. Pārbaudes rezultātā policija ir saņēmusi liecības, ka Cimdars ne slimnīcā, ne NMPD nav uzrādījis vakcinācijas sertifikātu. Arī Nacionālā veselības dienesta mājaslapā nav atzīmes par vakcinācijas faktu. TV3 Ziņas atvainojas Arņa Cimdara ģimenei," norāda raidījums.

Tāpat, iespējams, viltotu sertifikātu šajā pašā medicīnas iestādē uzrādījis Cimdaram tuvs ģimenes cilvēks, kurš patlaban reanimācijā cīnās par savu dzīvību.

Jau ziņots, ka trešdienas pēcpusdienā 59 gadu vecumā mūžībā devies bijušais Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētājs Arnis Cimdars, apstiprināja tuvinieki.

Pēc LTV rīcībā esošās informācijas viņš miris pēc inficēšanās ar Covid-19. Cimdars šovasar bija starp partijas "Latvija pirmajā vietā " dibinātājiem, un tāpat kā viņa pārstāvētā partija iestājās pret obligāto vakcināciju.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu