Rīgas Austrumu slimnīcas stacionārā "Gaiļezers" darbinieku garderobē novērsta īslaicīga aizdegšanās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lita Krone/LETA

24.oktobrī, Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionārā "Gaiļezers" septītā stāva darbinieku garderobē īsi pēc plkst.12 izcēlās ugunsgrēks, bet pacientu un personāla evakuācija nebija nepieciešama.

Kā aģentūru LETA informēja slimnīcā, notikuma vietā ir cietusi viena sanitāre. Viņai konstatēta viegla saindēšanās ar dūmiem. Darbiniecei nekavējoties tika sniegta medicīniskā palīdzība. Šobrīd viņa jūtas labi, bet viņas veselības stāvoklis vēl tiks novērots 12 stundas, un tikai pēc tam viņa tiks nogādāta mājās.

Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Tehniskais direktors Pjotrs Harlamovs skaidroja, ka tiks skaidroti notikušā apstākļi un tiks veikta dienesta izmeklēšana. Mērķis ir panākt, lai šādas situācijas vai notikumi nebūtu iespējami.

"Konstatējām, ka nostrādāja brīdinājuma sistēma un arī personāls rīkojās operatīvi un saskaņā ar ugunsgrēka novēršanas algoritmu. Vēlos izteikt pateicību slimnīcas personālam un Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbiniekiem," teica Harlamovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu