Ainārs Šlesers paziņo, ka viņam ir pozitīvs Covid-19 tests (58)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Partijas "Latvija pirmajā vietā" līderis Ainārs Šlesers uzrunā klātesošos partijas organizētajā pasākumā par brīvprātīgu vakcināciju 11.novembra krastmalā.
Partijas "Latvija pirmajā vietā" līderis Ainārs Šlesers uzrunā klātesošos partijas organizētajā pasākumā par brīvprātīgu vakcināciju 11.novembra krastmalā. Foto: Sintija Zandersone/LETA

Pirmdien, 25. oktobrī, politiķis Ainārs Šlesers savā "Facebook" paziņoja, ka 22. oktobra rītā viņš sajutis nelielas galvassāpes, bijusi arī paaugstināta ķermeņa temperatūra 37,5, tāpēc nolēmis veikt Covid-19 testu un ka saņēmis pozitīvu atbildi.

Politiķis norāda, ka brīvdienās viņa ķermeņa temperatūra bijusi robežās no 37,5-38.

"Šodien mana ķermeņa temperatūra ir normāla, jūtos labi. Vēl ir neliels nogurums, bet izskatās, ka viss iet uz labo pusi. Patreiz atrodos ārzemēs, kur man ir jāpavada 10 dienas karantīnā," savā "Facebook" lapā raksta Ainārs Šlesers.

Jau vēstījām, ka arī politiķis Aldis Gobzems sociālajā tīklā "Facebook" paziņojis, ka inficējies ar Covid-19.

Politiķis savā "Facebook" lapā ievietojis ekrānuzņēmumu, kurā redzams veiktā Covid-19 testa rezultāts, kas izrādījies pozitīvs.

Iepriekš raidījums "Nekā personīga" ziņoja, ka ar Covid-19 inficējušies bija politiķi Juris Jurašs, Kārlis Šadurskis un Mārtiņš Bondars.

Tāpat pagājušajā nedēļā kļuva zināms, ka pēc vizītes Zviedrijā ar Covid-19 inficējās arī Latvijas prezidents Egils Levits.

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu