Ķibermanis sacensībās Pekinas olimpiskajā trasē izcīna trešo vietu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oskars Ķibermanis ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Kristu Lindenblatu
Oskars Ķibermanis ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Kristu Lindenblatu Foto: AP/Scanpix

Latvijas pilota Oskara Ķibermaņa vadītais četrinieks otrdien, 26. oktobrī, Pekinas olimpiskajā trasē notiekošajās sacensībās izcīnīja trešo vietu.

Pirmajā vietā bija Vācijas pilots Frančesko Frīdrihs, bet otrajā vietā, 0,3 sekundes atpaliekot no līdera, ierindojās vācieša Johannesa Lohnera četrinieks.

Ķibermanis ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Kristu Lindenblatu no Frīdriha ekipāžas divu braucienu summā atpalika par 0,66 sekundēm. Latvijas četrinieks abos braucienos uzrādīja trešo labāko laiku.

Kaufmaņa ekipāžai ar stūrmaņiem Danu Ivo Kleinbergu, Lauri Kaufmani un Edgaru Nemmi abos braucienos bija trešais labākais starts, tomēr tālāk trasē laiks tika zaudēts, divu braucienu summā no līdera atpaliekot par 0,97 sekundēm. Pirmajā braucienā Kaufmaņa četriniekam bija sestais labākais laiks, bet otrajā - devītais.

Jau ziņots, ka pirmdien divnieku sacensībās Ķibermanis ar Mikni ieņēma septīto vietu, Kaufmanis un Nemme ierindojās 15.pozīcijā, bet Emīls Cipulis un Kleinbergs beidza sacensības 24.vietā.

Kontrolsacensības Jaņcjinas trasē pirmdien startēja arī sieviešu bobsleja divnieku ekipāžas, bet pirmdien starti bija vīriešu divnieku bobsleja ekipāžām, kā arī skeletonistiem.

Šogad Pasaules kausa sezona sāksies 15.novembrī Īglsā, kur sacensības risināsies divas nedēļas nogales pēc kārtas. Visi Pasaules kausa posmi notiks tikai Eiropas trasēs - astoņi posmi, četras valstis, piecas trases. Arī šogad viens etaps notiks Siguldas trasē, kur skeletonisti sacensības aizvadīs vecgada vakarā, bet bobslejisti - jaunā gada pirmajās divās dienās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu