VIDEO Vecmīlgrāvī aizdedzies autoserviss

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Atlantijas ielā, Vecmīlgrāvī, ceturtdien, 28.oktobrī īsi pirms rītausmas aizdegās autoserviss, vēsta raidījums "Degpunktā".

28. oktobra rītā vienā no rūpnieciskajām teritorijām, virs kāda angāra pacēlušies biezi dūmu mutuļi un drīz vien tālumā jau bija saklausāmas sirēnu skaņas.

VUGD 7.daļas vada komandieris Mārtiņš Mārcis Putniņš stāsta, ka izsaukums tika saņemts uz Atlantijas ielu, Vecmīlgrāvī, kur dega angārs. Angārā tika konstatēta degšana 30 kvadrātmetru platībā. Tika konstatēts, ka dega sadzīves tehnika un uz pacēlēja bija aizdegusies vieglā automašīna.

Ugunsgrēks tika pamanīts laikus un klātesošajiem no liesmām izdevies izglābt kravas automobili, kas atradies blakus angārā. Tomēr uguns bija paspējusi nodarīt ievērojamu postu.

Pēcāk dzēstas daļēji gruzdošās vietas, veikta jumta siltuma konstrukciju demontāža un sekoja mēģinājumi likvidēt atsevišķas gruzdošās vietas. Ugunsgrēku izdevās likvidēt apmēram 1,5 stundu laikā.

Ugunsdzēsēji izvairās nosaukt kādus konkrētus ugunsgrēka iemeslus – tos tālākas izmeklēšanas laikā noteiks Valsts policijas darbinieki un viņu pieaicinātie eksperti.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu