Krievijā tiesa atbrīvo sievieti, kura tika apsūdzēta ticīgo jūtu aizskaršanā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Tiesa Sanktpēterburgā bez drošības līdzekļa piemērošanas atbrīvojusi vietējo iedzīvotāju Irinu Volkovu, kura tikusi apsūdzēta ticīgo jūtu aizskaršanā, vēsta portāls "Meduza". Volkova sociālajos tīklos bija ievietojusi foto, kurā bija atkailinājusies uz Svētā Izaka katedrāles fona.

Fotogrāfijas dēļ pret sievieti tika izvirzītas kriminālapsūdzības. Viņa tika aizturēta. Izmeklētāji prasīja noteikt preventīvu līdzekli, aizliedzot noteiktas darbības, taču tiesa atteicās apmierināt izmeklētāju lūgumu, norādot, ka tam neesot pietiekama pamata.

Tiesas zālē Volkovu ieveda rokudzelžos, un visu sēdes laiku viņa pavadīja restotā "būrī".

Volkova tiesas zālē sacīja, ka esot "nedaudz par daudz tēlojusi instablogeri" un fotografējusies "neapdomājoties". Viņa solīja fotogrāfiju izdzēst un turpmāk līdzīgas vairs neuzņemt.

Pirms mēneša blogeris Ruslans Bobjevs un viņa draudzene Anastasija Čistova tika notiesāti pēc līdzīga likuma panta Maskavā – viņi fotogrāfijā imitēja orālo seksu uz Svētā Bazilika katedrāles fona. Abiem tika piespriesti 10 mēneši cietumā, un šis ir pirmais reālais cietumsods Krievijā, kas piemērots saskaņā ar šo pantu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu