FOTO Šonedēļ "Gandrīz ideālajās vakariņās" sacentīsies pavāri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šodien "Gandrīz ideālās vakariņās" savā starpā sacentīsies pavāri un ēdinātāji – "Street food Latvija" darbonis Krišs Zupiņš, šefpavāre Ieva Neimane, restorāna "Mio" saimniece Evita Vilde- Ondzule un koncepta "Gatavo dabā" veidotājs Renārs Purmalis.

Pirmais šajā nedēļā ekstrēmi ideālas vakariņas sniegs koncepta "Gatavo dabā" veidotājs Renārs Purmalis. Ekstrēmi ideālās, jo Renāru gan gatavošanas, gan vakariņu pasniegšanas laikā pārsteigs patiešām ekstrēmi laika apstākļi. Bet vai tas ietekmēs pārējo dalībnieku vērtējumu?

Otrajā vakarā gatavos "Street food Latvija" veidotājs Krišs Zupiņš. Viņš savus viesus vedīs garšas ceļojumā apkārt pasaulei, bet ne tikai. Šajā dienā Krišs izaicinās savus viesus arī kādā ekstrēmā piedzīvojumā, bet viesi nepaliks atbildi parādā un pie galda radīs patiesi ekstrēmu atmosfēru.

Trešajā vakarā vakariņu viesi dosies ciemos uz restorānu pie Evitas Vildes-Ondzules. Evita ir māksliniece un viņas mākslinieces daba izpaudīsies arī ēdienu gatavošanā – viss taps ar sajūtām, ne precīziem mēriem. Cik precīzi būs Evitas mēri un garšas izjūtas, to viesi vērtēs ar atzīmēm.

Pavāru un ēdinātāju nedēļa noslēgsies pie ēdienu busiņa ārpus pilsētas – šefpavāres Ievas Neimanes sen lolota sapņa. Ieva ļaus ieskatīties, cik precīzi strādā šefpavārs, bet vai tas viņai ļaus uzvarēt šajā sacensībā?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu