"Ja es nomirtu, dzīve visiem kļūtu garlaicīgāka." Ksenija Sobčaka pēc traģiskās autoavārijas nāk klajā ar skaļu paziņojumu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krievijas žurnāliste Ksenija Sobčaka
Krievijas žurnāliste Ksenija Sobčaka Foto: Instagram//xenia_sobchak

Jau vēstījām, ka 9. oktobra vakarā auto, kurā atradās televīzijas raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka, Sočos iekļuva vairāku auto sadursmē, kā rezultātā bojā gāja divi cilvēki. Nu Sobčaka izteikusi savu viedokli par notikušo.

Sobčaka sacīja, ka autoavārijas brīdī viss notika tik ātri, ka viņai pat nebija laika kaut ko saprast. Vēlāk, analizējot situāciju, TV zvaigzne nonāca pie secinājuma, ka viņa par mata tiesu izbēgusi no nāves.

"Es nekad neesmu bijusi tik tuvu nāvei. Šī bija visbriesmīgākā epizode manā dzīvē. Zaudēju samaņu, pamodos un manas ausis džinkstēja, smirdēja pēc degoša metāla. Tu sēdi, tev reibst galva, viss miglains," intervijā raidījumam "Ļaujiet viņiem runāt" sacīja Sobčaka.

Pēc traģiskā negadījuma Sobčaka cīnījās ar naida runām, kas bija mērķētas viņas virzienā. Viņa tika vainota par to, ka uzreiz nepalīdzēja cietušajiem, tā vietā izvēlējās pamest valsti.

"Ja es nomirtu šajā autoavārijā, dzīve visiem citiem noteikti kļūtu garlaicīgāka. Es domāju, ka nīdējiem manis pietrūktu, bet man ir spēcīgs sargeņģelis," sacīja Sobčaka.

Atgādinām, ka avārija notika vēlu vakarā. Sākotnējā informācija liecināja, ka Sobčakas nomātais Mercedes S500, apdzenot priekšā braucošo spēkratu, iebraucis pretējā joslā, kur sadūries ar Volkswagen markas auto.

Medijs "Dozhd" vēstīja, ka Sobčaka nav cietusi; viņa pēc avārijās atteikusies no mediķu palīdzības un ar citu auto devusies uz lidostu. Otrā automobilī atradušies trīs cilvēki - viens no viņiem gājis bojā, otra dzīvība izdzisusi slimnīcā, bet trešā cilvēka veselības stāvoklis raksturojams kā smags. Zināms, ka viena no bojāgājušajiem bijusi 35 gadus veca sieviete.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu