Krievijas Leonardo Di Kaprio: kas viņš ir? (2)

Foto: instagram/romanbutsov
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

2016. gadā lielu popularitāti guva Krievijas Leonardo Di Kaprio - Romāns Burtsevs. Nu līdzinieks skaidro, ar ko nodarbojas šobrīd un kāpēc viņa karjerai pienācis gals. 

2016. gadā vietnē "Twitter" parādījās ieraksts ar fotogrāfiju, kurā redzams Romāns Burtsevs. Ļaudis visā pasaulē viņā saskatīja līdzību ar slaveno amerikāņu aktieri Leonardo Di Kaprio un drīz vien nodēvēja Romānu par Krievijas Di Kaprio. Burtseva sejas panti dienas laikā kļuva atpazīstami visā pasaulē. 

Nu piecus gadus vēlāk 39 gadus vecais Burtsevs uzskata, ka viņa karjerai Covid-19 pandēmijas dēļ pienācis gals. 

Romāns atklāj, ka tā vietā, lai atgūtu savu popularitāti un mēģinātu ar to nopelnīt iztiku, viņš tomēr plāno mainīties, zaudēt svaru un ļoti vēlas sievu un bērnus. Burtsevs sacīja, ka Covid-19 pandēmija izjauca viņa starptautiskās slavas plānus.

"Problēmas sākās ar ierobežojumu ieviešanu 2020. gada aprīlī, un tagad cilvēki par mani ir aizmirsuši," sacīja Burtsevs.

Iepriekš cilvēki uz ielas lūdza nofotogrāfēties ar viņu, taču Di Kaprio līdzinieks sacīja, ka pandēmija tam visam ir pielikusi punktu.

Viņaprāt, sejas maskas ierobežo cilvēku spēju pamanīt līdzību starp Holivudas zvaigzni un viņa Krievijas dubultnieku.

Burtsevs atklāja, ka pašlaik dzīvo divistabu dzīvoklī kopā ar saviem vecākiem un vairākiem kaķiem. Izrādās, ka nesen bija plānots parakstīt līgumu ar reklāmdevējiem, taču viņi atteicās no sadarbības, jo Burtsevs neesot varējis zaudēt lieko svaru. 

Taču tagad Burtsevs apņēmības pilns saka, ka atkal ir uz pareizā ceļa: "Es izmēģināju daudzas svara zaudēšanas metodes, pirms atradu savu, un tagad esmu aktīvi uzsācis tievēt."

Burtsevs atklāja, ka pašlaik viņam nav attiecību, taču piebilda, ka plāno sasniegt savu mērķa svaru, lai līdz 2022. gada Jaunajam gadam viņš būtu "zirgā". 

Viņš piebilda, ka viņa nākotnes plāni ir vienkārši - "ģimene, bērni, mājas".

Iepriekš Burtsevs bija guvis atpazīstamību, filmējoties dažādās reklāmās. Krievijas Di Kaprio teica, ka šobrīd nopelna 605 eiro mēnesī, tāpēc vēl nevar atļauties iegādāties topošās ģimenes mājas. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu