Losandželosas iedzīvotājus pārbiedē debesīs lidojošs vīrietis. FIB izvirza iespējamo teoriju (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gettravelbooking/Shutterstock.com

ASV izmeklētāji pēta virkni novērojumu, kuros redzams noslēpumains objekts, kas izskatās kā cilvēks. Izmeklētāji apgalvo, ka tas varētu būt gaisa balons, vēsta raidsabiedrība BBC.

Šī gada jūlijā "Boeing 747" pilots ziņoja par trešo novērojumu virs Losandželosas.

Pēc vairāk nekā gadu ilgas izmeklēšanas Federālās aviācijas iestādes amatpersonas paziņoja, ka nav spējušas atrast citus lieciniekus, kas būtu redzējuši lidojošo objektu.

Izmeklētāji sacīja, ka viena no teorijām ir tāda, ka piloti varētu būt redzējuši balonus.

FIB sāka izmeklēšanu pēc tam, kad vairāki piloti pagājušajā gadā ziņoja, ka pamanījuši par kādu vīrieti, kurš lidinājies netālu no Losandželosas lidostas vietā, kur lidmašīnas gatavojas nosēsties. Vīrietis gaisā atradies, izmantojot "džetpaku" jeb mugursomai līdzīgu reaktīvu iekārtu, kas ar gāzes strūklas palīdzību spēj virzīt aparāta valkātāju pa gaisu.

Taču tagad amatpersonas saka, ka piloti, iespējams ir redzējuši arī piepūšamās automašīnas.

Policijas helikoptera kadros redzama Helovīna dekorācija, kas nolūza un aizlidoja debesīs. Iespējams, tas ir iemesls, kāpēc debesīs parādījās noslēpumainais objekts. 

Aizvadītajā gadā vēstīts, ka par "puisi "lidmugursomā"" pirmie ziņojuši no "American Airlines" lidaparāta, kas atradās 3000 pēdu (aptuveni 900 metru) augstumā virs Losandželosas starptautiskās lidostas. Vīrietis bijis aptuveni 30 jardu (27,4 metru) attālumā no lidmašīnas.

"Torni. "American 1997". Mēs tikko palidojām garām puisim "lidmugursomā"," ziņoja pirmā lidmašīna. "Viņš bija kreisajā pusē, varbūt trīssimt... apmēram trīsdesmit jardu attālumā. Aptuveni mūsu augstumā."

Pēc aptuveni 10 minūtēm ziņoja otra lidmašīna."Mēs tikko redzējām puisi, palidojam garām ar "lidmugursomu"," sacīja apkalpe.

Gaisa satiksmes kontrolieri otro lidmašīnu aicināja "būt piesardzīgiem... ziņots par personu ar "lidmugursomu" aptuveni 300 jardus uz dienvidiem".

Kad lidmašīna apstiprināja saņemto instrukciju, dispečers noslēdza ar: "Tikai Losandželosā."

Federālā aviācijas administrācija paziņoja, ka "ierēdņi par ziņojumiem informējuši vietējos likumsargus un pārbauda šos ziņojumus".

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu