Žanna Dubska atklāj, cik naudas mēnesī viņai nepieciešams (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stiliste Žanna Dubska
Stiliste Žanna Dubska Foto: Paula Čurkste/LETA

Stiliste Žanna Dubska intervijā žurnālam "Ieva" atklāja, cik daudz naudas mēnesī viņai nepieciešams, lai justos komfortabli.

"Tieši šajā brīdī, ar šādu dzīvesveidu un šādā veselības stāvoklī es varētu izdzīvot ar tūkstoti. Ja gribu ieguldīt savā veselībā, skaistumā, tādā savā nākotnes kvalitātē, tad

bez 3000 ir grūti.

Bet pats, pats galvenais man ir spēt samaksāt savai komandai. Tam man vajag vēl 2000–3000 eiro. Jo man kā pašnodarbinātajai nav tādas savas un darba naudas. Man par visu jādomā," atklāj Dubska, kura, pielāgoties pandēmijas apstākļiem, kopš 2020. gada piedāvā kursus tiešsaistē. 

Tāpat viņa intervijā atklāj, kāda ir viņas stundas likme. "Man ir kolēģi, kuru pakalpojumi maksā 150 eiro stundā, es ņemu 100. Es strādāju ļoti ātri, bet par to prasu salīdzinoši augstu samaksu, jo tajā stundā varu daudz izdarīt. (..) Īsāk sakot – vai nu dārgi, vai bez maksas.

Man nepatīk, ka mani pārdod ar atlaidēm kā tādu kefīru, kurš rīt sabojāsies.

Jā, man arī patīk kaut ko dabūt lētāk, bet ir lietas, ko nevar tā iegādāties. Piemēram, "Chanel" nekad nerīko izpārdošanas," intervijā atklāj viņa.

Visu interviju ar stilisti Žannu Dubsku lasiet žurnāla "Ieva" 10. novembra numurā!

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu