Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Zinātnieki atklāj, ka pēc vīrieša deguna var noteikt viņa dzimumlocekļa izmēru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pixabay.com

Sievietēm patīk muskuļoti vīrieši, un doma par vīrieti ar lielām dotībām uzbudina pat tās, kuras apgalvo, ka dzimumlocekļa izmēram nav nozīmes. Katrs pusaudzis zina, ka jauniem vīriešiem ar lielām kājām, visticamāk, ir lieli dzimumlocekļi. Taču zinātnieki nonākuši pie cita secinājuma.

Basic and Clinical Andrology publicēts zinātnieku pētījums, kurā piedalījās 126 vīrieši vecumā no 30 līdz 60 gadiem. Tika izmērīts vīriešu augums, svars, kāju izmērs un deguna lielums un salīdzināts ar dalībnieku erektilā dzimumlocekļa garumu. Starp apavu izmēru un erektilitāti nebija nekādas saistības. Parādījās saikne starp deguna izmēru un dzimumlocekļa izmēru. Šādas zināšanas sievietēm ļauj daudz vieglāk izvēlēties partneri seksam naktsklubā.

Apaviem bieži vien ir spici purni, bet, snīkeru zole stipri nobīdās uz aizmuguri, tādējādi radot nepareizas cerības. Vīriešiem ar lieliem deguniem vidējais dzimumlocekļa garums bija 13,5 cm, bet vīriešiem ar maziem deguniem - tikai 10,4 cm. Saskaņā ar šo teoriju zaļajam supervaronim Halkam vajadzētu būt salīdzinoši mazam dzimumloceklim, savukārt multfilmas varoņa Batheda garais deguns liecina, ka viņš pavisam noteikti var pieklājīgi apmierināt dāmu gultā.

Covid-19 infekcija var izraisīt erektilās disfunkcijas traucējumus

Pat ja atrasts draugs ar lielu degunu, tas nenozīmē, ka viņš būs izcils arī gultā. Svarīgi, ka 40% - 70% vīriešu ir erektilās disfunkcijas traucējumi. Erekcija vai nu ātri izzūd, ir grūti panākt erekciju, vai arī tā ir ātra un dzimumakts ilgst tikai minūti. Zinātnieki atklājuši, ka Covid-19 vīrusam var būt kaitīga ietekme uz erektilās disfunkcijas traucējumiem. National Geograpic publicēja zinātnieku atklājumu, ka ar vīrusu inficētiem vīriešiem biežāk ir īstermiņa vai ilgtermiņa erektilās disfunkcijas traucējumi: grūtības panākt un noturēt erekciju, sēklinieku bojājumi, pazemināts testosterona līmenis. Populārā jauniešu repere Nikija Mināža (Nicki Minaj) brīdina vīriešus, ka vakcīna pret Covid-19 izraisa impotenci un sēklinieku pietūkumu, taču neviens pētījums nav spējis apstiprināt šos apgalvojumus vai noteikt vakcīnas bīstamo ietekmi uz vīriešu seksualitāti. Kāds atvieglojums!

Tiek lēsts, ka šobrīd ir 250 miljoni šādu gadījumu, un zinātnieki baidās, ka cilvēci gaida ilga starptautiska veselības krīze, kad būs jāatrod risinājumi, kā atjaunot vīriešu seksuālo veselību. Vecums, slimības, liekais svars, dzīvesveids, stress un tagad arī Covid-19 pavājina erekciju. Asinis erekcijas laikā neieplūst dzimumloceklī, kā tas bija ziedu laikos.

“Spēcīga erekcija Boost“- komplekts vīriešiem, kas palīdz atgūt vēlmi atkal iepriecināt savu mīļoto gultā.

Foto: Publicitātes foto

Kā tikt pie spēcīgas erekcijas komplekta Boost Premium?

Uzklājiet erekcijas krēmu X-Viril uz dzimumlocekļa. Masējiet, līdz uzsūcas. X-Viril paātrina asinsriti dzimumlocekļa virspusē un padara to jutīgāku. Kad krēms iesūcies, izmantojiet automātisko dzimumlocekļa sūkni PSX09.

PSX09 dzimumlocekļa sūknis rada vakuumu, kas, šķiet, panāk, ka asinis dzimumloceklī ieplūst ātrāk. Dzimumloceklis kļūst lielāks un erekcija spēcīgāka. Ekrānā var redzēt spiediena līmeni. Lai sasniegtu iespējami labāko rezultātu, izmantojiet sūkni 30-60 minūtes dienā un ik pēc 15 minūtēm ņemiet pauzi. Uzlabo asins plūsmu dzimumloceklī, palielinot erekciju un pretestību. Kad darbs padarīts, nospiediet vakuuma atbrīvošanas pogu, tādējādi atbrīvojot spiedienu sūknī. Pēc erekcijas sasniegšanas uz dzimumlocekļa uzlieciet pievienoto dzimumlocekļa gredzenu, lai erekcija būtu vēl stingrāka.

Vērts atcerēties, ka vīrieša, kuram nav seksa, testosterona līmenis samazinās, un līdz ar to samazinās viņa vēlme un spēja apmierināt savu mīļoto. Masturbācija ir kā rīta vitamīns, kas uztur motoru dzīvu un nodrošina tā darbību.

Мasturbators Owen vibrē 6 dažādos režīmos un 3 ātrumos, radot pasakainu sajūtu. Atrodiet sev tīkamāko no 18 dažādām kombinācijām. Ķerieties vērsim pie ragiem un rūpējieties par savu seksuālo veselību.

Foto: Publicitātes foto

Atrodiet sev un savai mīļotajai/-am daudzveidīgas lietiņas, kas sagādās neaizmirstamu baudu, interneta veikalā Melns Kakis. Jūsu pasūtījumu nosūtīsim diskrēti iepakotu uz jebkuru vietu Latvijā.

Lai jums draiskas baudas,

Melns Kakis

Foto: Publicitātes foto
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu