Vangas prognozes 2022. gadam: Pasauli pārņems briesmīga slimība (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Gan Vanga, gan Nostradamuss ir izpelnījušies pat to cilvēku uzticību, kuri ir skeptiski noskaņoti pret visdažādākajām prognozēm. Pravieši paredzēja daudzas pasaules traģēdijas: Josifa Staļina nāvi, 11. septembra teroraktu, Otro pasaules karu. Kļuva zināms, par ko pasauli brīdināja gaišreģi, runājot par 2022. gadu.

Vangas prognozes

Bulgāru gaišreģe runāja par kādu briesmīgu slimību, kas pārņems visu planētu. Iespējams, runa bija par koronavīrusu, kura izplatības apkarošana rit pilnā sparā. Vanga arī uzsvēra, ka šajā stāstā ne viss ir tik tīrs, jo ārsti un farmaceiti it kā būšot ieguvēji. Par laimi, viņa paredzēja labas beigas - rezultātā slimība atkāpsies.

Nostradama pareģojums

Alķīmiķa prognozes nav tik rožainas. Pēc viņa vārdiem, pasauli gaida katastrofa, kas pēc mēroga līdzināsies kodolsprādzienam. Francijai neklāsies viegli - būs jāsaskaras ar neticama spēka dabas stihijām. Arī cilvēce var ciest no kaut kā mākslīga. Varbūt mēs runājam par datoriem un mākslīgo intelektu. Vēl viena problēma ir ugunīgais lietus, kas gandrīz iznīcinās Zemi. Taču astronomi netic šim brīdinājumam, apliecinot, ka bažām nav pamata.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu