Daugavpils Centra poliklīnikā uz laiku tiek pārtraukti atsevišķi pakalpojumi ārstniecības personāla trūkuma dēļ (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Daugavpils Centra poliklīnikā uz laiku tiek pārtraukta atsevišķu pakalpojumu sniegšana, ņemot vērā ārstniecības personāla trūkumu Daugavpils reģionālajā slimnīcā.

Risinot darbinieku trūkumu jautājumu, jo daļa darbinieku nav vakcinējusies pret Covid-19, slimnīcai izdevies piesaistīt medicīnas māsas no poliklīnikas.

Tāpēc Centra poliklīnikā uz laiku nebūs pieejami neiroloģisko un iekšķīgo slimību dienas stacionāra un fizikālās terapijas pakalpojumi.

Tāpat uz laiku tiek samazināta urologu, traumatologu, ķirurģisko pakalpojumu sniegšana. Mazākā apjomā būs pieejami arī oftalmologu pakalpojumi, endoskopiskie, ultrasonogrāfiskie izmeklējumi, fizioterapeitu un procedūru kabineta pakalpojumi, kā arī rentgenologiskie izmeklējumi un elektrokardiogrāfijas kabineta pakalpojumi.

Poliklīnika turpina nodrošināt aprūpi ambulatoriem akūtiem pacientiem, kā arī ierastā režīmā turpināsies "zaļā koridora" onkoloģisko pacientu izmeklēšana un ambulatorā ārstēšana.

Jau ziņots, ka Daugavpils reģionālās slimnīcas darba nodrošināšanai tiks piesaistīti darbinieki no Daugavpils un Augšdaugavas novada pašvaldību iestādēm un kapitālsabiedrībām, piektdien nolemts civilās aizsardzības komisijas sēdē.

Lai nosegtu medicīnas darbinieku trūkumu, tiek uzrunāti Daugavpils Universitātes Medicīnas koledžas studenti. Tāpat plānots piesaistīt Daugavpils Tirdzniecības profesionālās vidusskolas studējošos, kas varētu strādāt virtuves blokā.

Tāpat tiek pārstrādāti esošo darbinieku grafiki.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu