Andrejs un Daina Ēķi atklāj, ka kopīgais bērniņš satuvinājis ģimeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no STV video

Kad kino producents, režisors, uzņēmējs Andrejs Ēķis un dizainere, pasniedzēja, māksliniece Daina Gāga-Ēķe apprecējās 2013. gadā, abiem jau bija kopumā pieci bērni no iepriekšējām attiecībām - viņam trīs dēli, bet viņai divas meitas. 2015. gadā pasaulē nāca abu pirmais kopīgais bērniņš, dēls Aleksandrs, kas palīdzēja abām ģimenēm satuvināties.

Ēķa sieva kanāla 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi" stāstīja, ka zelta padoms šajā situācijā ir atļaut katram būt tādam, kāds viņš ir: "Dot laiku katram, cik tas viņam ir nepieciešams, lai aprastu ar jauno situāciju, vispār risinātu savas personīgās problēmas. Mums bija jāizdomā sava stratēģija kā visā šajā "kultūras namā" saglabāt savas īpašās attiecības un vienoties par stratēģiskajiem plāniem."

Andrejs atklāja: "Es pateikšu galveno stratēģiju - nekad nevajag uzplīties ar savu draudzību un mīlestību uzreiz. Ir jābūt delikātam un lēnām jāpierāda, ka tu nepretendē uz kaut ko nozagtu bērnam, mammas vietu izkonkurēt. Tad, kad ir jubilejas, visi satiekas, bet tā ikdienā nesazvanās. Toties meitenēm ir ļoti labas attiecības ar mazbērniem."

Daina papildināja: "Tas tāpēc, ka mazbērni ir ienākuši jau gatavā tajā "kultūras namā", bet ar bērniem mēs to veidojām kopā. Mēs nevaram pārmest ne sev ne viņiem, ka kāda ilūzijās būtu bijis citādāks plāns, kā vajadzēja visam izskatīties. Bija kā bija un katrs varēja attīstīties savā tempā un netika piespiests ar varu."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu