Sestdienas horoskops: 27. novembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops sestdienai, 27. novembrim.

AUNS

Gribēsies laiku veltīt sev. Pastaigāties, palasīt, noskatīties kādu filmu vai vienkārši nedarīt neko. Izbaudi nesteidzīgu rīta cēlienu. Vakarā lustīga komunikācija ar draugiem.

VĒRSIS

Šodien gribēsies parunāties un pastāstīt saviem mīļajiem par aizvadīto darba nedēļu. Liec domas par darbu pie malas un palutini ģimeni. Ja šobrīd esi viens, liktenis var dāvāt sirsnīgu iepazīšanos.

DVĪŅI

Apdari mājas darbus. Varbūt jāizšķiro garderobe, varbūt rodas iedvesma izmēģināt kādu jaunu kulinārijas recepti. Pievakarē saorganizē sirsnīgu pasākumu ģimenes lokā.

VĒZIS

Svarīga privātā dzīve. Lielisks laiks attiecību stiprināšanai un kopīgām domām par nākotni. Mīļums un dvēseles siltums. Ja kaut kas uz sirds, taujā padomu tuviem draugiem.

LAUVA

Privātajā dzīvē pozitīva un sirsnīga gaisotne, kādam intriģējošs un iedvesmojošs randiņš. Laba diena saimniecības darbiem, tikai tēriņos jābūt apdomīgam. Nauda pati grib bēgt no konta projām.

JAUNAVA

Iedvesmojoši brīži sirdslietās. Iepazīšanās un kaislības no pirmā skatiena. Jūtas dzirkstī kā šampanietis kristāla glāzē. Arī pāriem attiecībās jaunas krāsas un pārsteigumi.

SVARI

Šodien visa uzmanība mājas dzīvei - lielisks laiks saimniecības darbiem. Ja plāno iepirkties, tad izveido sarakstu, jo atlaides var ievest kārdinājumā pirkt to, ko nemaz nevajag.

SKORPIONS

Sirds ilgojas pēc romantikas, un rudens pelēkumā sirdī kā pavasarī plaukst pumpuri un lido tauriņi. Ģimenes cilvēkiem mājās atbildīgi pienākumi un nopietni saimniecības darbi.

STRĒLNIEKS

Mājās sirsnība un sapratne. Atkal un atkal pārliecināsies, ka tā ir vieta, kur pēc darba veldzēties un dalīties ar svarīgo. Šodien atpūties no visiem darbiem, arī mājās darāmiem.

MEŽĀZIS

Piedzīvojumi sirdslietās. Esi uzmanīgs, ja kāds vēlas draudzēties sociālajos tīklos. Bet, satiekot reālu cilvēku, var uzplaukt mīlestība. Ģimenes cilvēkiem sirsnīga kopā būšana.

ŪDENSVĪRS

No rīta izgulies un sāc dienu nesteidzīgi bet pēc tam vēlams iziet sabiedrībā, iespēju robežās apmeklēt kādu kultūras pasākumu vai pabūt kopā ar draugiem.

ZIVIS

Ļoti gribēsies kādas sabiedriskās aktivitātes. Satiecies ar draugiem – klātienē vai virtuālajā telpā. Sirsnīgas sarunas, asprātības, mīļa apcelšanās. Kādam var uzdzirkstīt senas simpātijas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu