VIDEO ⟩ "Volvo" šoferis iznīcina savu auto, iespējams, tīšuprāt cenšoties ietriekties kokā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Vakarbuļļos kāds "Volvo" šoferis iznīcinājis savu auto, visticamāk, tīšuprāt cenšoties ietriekties kokā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Trešdienas, 26. novembra, pēcpusdienā, stūrējot Vakarbuļļu virzienā, Kurzemes pārvaldes kārtības sargi kļuvuši par pamatīgas avārijas seku aculieciniekiem.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Lāsma Greidāne stāsta, ka ievērots bariņš cilvēku, netālu no meža teritorijas, un turpat netālu kokos bija ietriekusies "Volvo" markas automašīna.

Policija noskaidroja personas datus un apjautājās par notikušo. Noskaidrojies, ka notikuma dienā kokā iebraukušais vīrietis sastrīdējies ar savu draudzeni, pārmērīgi lietojis alkoholu un apzināti meklējis vietu, kur ietriekties kokā.

Ievainotais vīrietis nonācis ātrās palīdzības busiņā, savukārt policisti piefiksējuši klatesošo datus - ja nu kolēģiem no Valsts policijas nepieciešamas liecības par "Volvo" stūrētāja veikumu.

"Volvo" vadītājs nogādāts tuvākajā slimnīcā palīdzības saņemšanai un papildus pārbaudēm pēc kā, visticamāk, tika nogādāts arī Tvaika ielā, kur viņam būs iespēja aprunāties par šīs avārijas iemesliem.

Savukārt, ceļu policisti fiksējuši negadījuma vietā redzamās pēdas un par notikušo uzsākuši lietu.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu