VIDEO "Sajauca pedāļus un iebrauca sānā." Ķengaragā saskrienas divi spēkrati

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Piektdienas rītā, 26. novembrī, avārijā Ķengaragā "Fiat" automašīnas šoferis nepalaida "Cadillac" spēkrata šoferi, kam bija priekšroka. Avārijas rezultātā abas automašīnas pamatīgi cietušas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap desmitiem no rīta Pjotrs bija ceļā uz darbu Ķengaragā. Braucot ar "Cadillac Escalade" spēkratu pa Maskavas ielu uz Rumbulas pusi, šoferis iebrauca sabiedriskajam transportam paredzētajā joslā, lai pagrieztos pa labi. Brīdī, kad Pjotrs pārkārtojās, viņa vadītais spēkrats saņēma spēcīgu triecienu.

""Fiat" vadītājs, sajauca pedāļus un iebrauca sānā. Mani sagrieza un izmeta uz trotuāra," stāsta "Cadillac Escalade" vadītājs Pjotrs, pieļaujot, ka otrs šoferis viņu neredzēja.

Baltās "Fiat" markas spēkrata vadītājs "Degpunktā" komentāru nesniedza, bet privātā sarunā ar Pjotru savu vainu atzina. Abi šoferi avārijas vietā ilgi gaidīja likumsargus, lai noformētu negadījuma protoklu.

Pjotrs stāsta, ka policiju tobrīd jau gaidījis no stundas līdz pat divām stundām.

Garāmgājējs Ilmārs pieļauj, ka automašīna, kas brauca no sānceļa, ignorējusi pa galveno ceļu braucošo auto. Iespējams, arī otrs satiksmes dalībnieks bija uzņēmis pārlieku lielu ātrumu.

Darba diena Pjotram šodien izpalika, taču darba devējs bija saprotošs. Priekšnieks esot atbraucis un teicis, ka viņam ir laimējies. Arī otrs braucējs esot nobijies, negaidījis neko tādu.

Laimīgā kārtā cietuši bija tikai dzelži un Pjotrs sola, ka no pārdzīvojuma drīz vien atgūsies arī emocionāli.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu