VIDEO Iebrucis jumts un nams liesmās. Baltezerā paaugstinātas bīstamības ugunsgrēkā nopostīta privātmāja (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks pirmdien, 29. novembrī, dzēsts Baltezerā. Kamēr saimnieku nebija mājās, viņu īpašumā pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ izcēlās ugunsgrēks. Diemžēl to apkārtējie pamanīja vien brīdī, kad liesmas jau bija pieņēmušās spēkā, ziņo raidījums "Degpunktā". 

Ierasti klusajās un tukšajās Baltezera ielās pirmdien īsi pirms plkst. 22.00 trauksmi sacēla vairākas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) automašīnas. Kāds no vietējiem iedzīvotājiem ievēroja, ka kaimiņa mājas jumtu apņēmušas liesmas. Tobrīd paša nama saimnieka ēkā nebija un par skumjo mājas likteni vēl nenojauta.

Notikuma vietā ieradās četras glābēju autocisternas, kā arī palīdzēt cīņā ar liesmām ieradās Inčukalna brīvprātīgo ugunsdzēsēju brigāde. Mājas otrais stāvs jau dega pilnā 100 kvadrātmetru platībā, namam daļēji bija iebrucis jumts.

Blakus māju iedzīvotāji atzīst, ka viņus pārņēmušas bailes arī par savu namu drošību, taču, redzot kuplu skaitu glābēju un operatīvu ugunsdzēsēju darbu, satraukums pagaisis. Pēc četrām stundām paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks ticis likvidēts.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu