Grupas "Blink-182" basģitārists pavisam nejauši paziņojis, ka cīnās ar vēzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupas "Blink-182" basģitārists Marks Hopuss šī gada jūnijā nejauši vietnē "Instagram" saviem sekotājiem paziņoja, ka cīnās ar vēzi. 

Fotogrāfiju, kurā redzams, kā Hopuss saņem ķīmijterapijas kursu, sākotnēji mūziķis bija paredzējis publicēt tikai savu tuvo draugu lokam, bet nejauši uzspieda nepareizo pogu un fotogrāfija nonāca pie Hopusa miljons sekotājiem. 

49 gadus vecais mūziķis sapratis savu kļūdu pēc tam, kad viņam zvanījis menedžeris un jautājis, vai tiešām Hopuss šādi vēlējies paziņot par savu slimību. 

Neilgi pēc tam viņš sāka saņemt zvanus no radiostacijām, kā arī draugiem un ģimenes, kuriem viņš vēl nebija pastāstījis par savu cīņu ar šo slimību. 

"Kamēr es saņemu ķīmijterapiju visas dienas garumā un manā ķermenī tiek pilinātas ķimikālijas, man zvana cilvēki un saka: "Kas notiek?"" - viņš sacīja intervijā žurnālam "GQ". 

Neraugoties uz nejaušo publikāciju, Hopuss juties atvieglots, ka nu tas zināms visiem. 

Nu mūziķis ir uzvarējis slimību un septembrī par to paziņoja arī saviem sekotājiem: "Paldies Dievam un Visumam, draugiem un ģimenei, un visiem, kas sūtīja atbalstu, laipnus vārdus un mīlestību!"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu