Ozols: Mēs "grillzus" taisījām uz vecmāmiņu ieliekamo zobu bāzes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ģirts Rozentāls
Ģirts Rozentāls Foto: Edijs Pālens/LETA

Pašmāju reperis un uzņēmējs Ozols jeb Ģirts Rozentāls "STV Pirmā!" šovā "Kad viņas satiekas" pastāstīja, ka ir bijis viens no "grillzu" jeb repa pasaulē tik populāro zobu uzliku pionieriem Latvijā.

"Tolaik mēs vienkārši atradām vienu no saviem tuvajiem draugiem, kurš mācījās Latvijas Mākslas akadēmijā, neko nezināja par zobu lietām, un prasījām, lai viņš uztaisa mums "grillzus", jo bijām redzējuši krutas bildes, kurās, piemēram, "Wu-Tang Clan" ir tādi mutē. Tad vēl nebija tā internets pieejams, lai varētu "iegūglēt", kā viņus veido. Mēs "grillzus" taisījām uz vecmāmiņu ieliekamo zobu bāzes, kur ir plastikāts, kas aizāķējas aiz nākamā zoba," stāstīja Ozols.

Zobu rotu izgatavošana sākusies ar to, ka vietējie reperi iekodušies plastilīnā: "Viņš no tā atlēja mums šos te zobus, un tā mēs ar viņiem dragājām. Mums vēl bija arī ķēdes un gredzeni, kas bija diezgan smagi."

Viņš atminas, ka jaunībā budžets bijis limitēts, taču viņš tāpat uz balvu pasniegšanas ceremoniju atnācis Rīgas Centrāltirgū pirktā kažokā. Par laimi, reperim bijušas arī citas iespējas valkāt šo pompozo apģērba gabalu, jo modē nākuši īsi kažoki - viņš pats noorganizējis tā apgriešanu un apšūšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu