VIDEO Dzimis laimes krekliņā! Mediķi stabilā stāvoklī slimnīcā nogādā jaunieti, kurš pakļuva zem kravas auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šodien, 16. decembrī, Dārzciemā, Rīgā zem kravas automašīnas pakļuva kāds jaunietis. Viņam bija nepieciešama tūlītēja mediķu palīdzība, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 15.30 pēcpusdienā galvaspilsētā notika ceļu satiksmes negadījums, kurā tika ievainots kāds jaunietis. Viņš Dārzciema un Pildas ielu krustojumā pakļuva zem vairākus desmitus tonnu smaga kravas auto.

Pēc pavisam neilga laika cietušais, kurš atradās pie samaņas, nonāca mediķu rokās. Kravas auto šoferis atturas no komentāriem par sadursmi un tās iemesliem, taču sarunai ar "Degpunktā" piekrita vairāki aculiecinieki, kuri bija kopā ar notriekto jaunieti līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) atbraukšanas brīdim.

"Es braucu pāri krustojumam ar velosipēdu un skatos, ka cilvēks guļ zemē, dreb. Visi panikā. Centos viņam palīdzēt, kā nu varēju. [Kas viņam bija noticis? Kaut kas ar kāju? - red.] Jā, diemžēl kāju, pārplēsa ādu. Jācer, ka ar viņu viss būs kārtībā," stāsta aculiecinieks Marks.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā norāda, ka cietušais jaunietis nav guvis dzīvībai bīstamas traumas un stabilā stāvoklī nogādāts slimnīcā, savukārt Ceļu policija fiksējusi notikušo, pieņēmusi liecinieku paskaidrojumus un lietu tālāk nodos Ceļu satiksmes noziegumu izmeklētājiem.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu