VIDEO ⟩ Limbažos dedzis autoserviss. Līdz ar to nodegušas vismaz divas vieglās automašīnas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Nepatīkamu rītu pirmdien piedzīvoja Limbažu iedzīvotāji, kas jau ap plkst. 9 Stacijas ielā novēroja, ka deg vietējais autoserviss. Dūmi izplatījās pa visu apkaimi, vēstī TV3 raidījums "Degpunktā".

Guntis dzīvo Stacijas ielā Limbažos un pirmdienas rītā ievēroja netipisku rosību apkaimē. Ierasto skatu pa logu bija aizmiglojusi dūmaka, kuras cēloni centās izprast arī kaimiņi.

Ugunsgrēks bija sācies ap plkst. 9. Sākotnēji, to centās nodzēst autoservisa darbinieki, izmantojot ugunsdzēšamos aparātus. Liesmu izplatību pašiem ierobežot neizdevās, turklāt viens no darbiniekiem saelpojās indīgos dūmus un tika nogādāts pie mediķiem. Pārējie cilvēki necieta.

Vietējie, pēcāk apspriedušies ar autoservisa darbiniekiem, noskaidroja, ka nelaime cēlusies no kādas vieglās automašīnas, kas servisā bija atstāta labošanai.

Ugunsdzēsēju glābšanas darbu vadītājs īpašas grūtības dzēšanā nemin, izņemot skarbos laika apstākļus – strādāt salā nav viegli nevienam.

Brigādes notikuma vietā strādāja vairākas stundas, līdz 80 kvadrātmetrus plašo, paaugstinātās bīstamības ugunsgrēku izdevās lokalizēt.

Pagaidām kopējie zaudējumi autoservisam nav aplēsti, taču zināms, ka ugunsgrēkā sadegušas vismaz divas vieglās automašīnas. Vietējie gan zina teikt, ka izpostītais angārs, visticamāk, ir apdrošināts.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu