Kulakovs atklāti par pārciestajām veselības likstām (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Juris Kulakovs
Juris Kulakovs Foto: Edijs Pālens/LETA

Šā gada maijā grupas "Pērkons" fanus pāršalca satraucoša ziņa - mūziķis Juris Kulakovs saskāries ar nopietnām veselības problēmām. Nu viņš izdevumam "Privātā Dzīve" atklāti pastāstīja par notikušo.

"Kopš pavasara bija krīzītes, kā es to saucu. Sirds… mirdzaritmija… Biju plītējis. Nu, nevis plītējis, bet malkojis kādu gadu. Vienreiz man to lietu ar elektrošoku noņēma, bet šoreiz neizdevās," atklāti par savu veselību runā Kulakovs, piebilstot, ka bez tā viņām vēl tikusi veikta acs kataraktas operācija un izrauta zoba sakne.

Pēc pārciestajām veselības likstām Kulakovs ir pieņēmies svarā par 10 kilogramiem: "Nekādas fiziskas aktivitātes nebija, koncertu nav. Nu, tikvien kā tās aktivitātes pa gultu."

Jau vēstījām, ka maija beigās, neilgi pēc Jura Kulakova 63. dzimšanas dienas, tapa zināms, ka viņu piemeklējušas nopietnas veselības likstas, pat nonācis slimnīcā. Grupa "Pērkons" izplatīja paziņojumu, kurā lūdza būt saprotošiem un ne komponistu, ne viņa tuviniekus ar saviem zvaniem netraucēt, piebilstot – lielākais atbalsts būs domās Jurim sūtīt labas domas un veseļošanās vēlējumus.

Mūziķa veselības likstu dēļ Latvijā bija ieradusies arī viņa meita Justīne, kura ar ģimeni dzīvo Francijā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu