Ladybird jau otro gadu nedrīkstēs pavadīt Ziemassvētkus kopā ar saviem bērniem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tatjana Šihmuratova (Ladybird)
Tatjana Šihmuratova (Ladybird) Foto: Sejas.lv

Dziedātāja Ladybird (īstajā vārdā Tatjana Šihmuratova), kura kopš 2020. gada nogales cīnās par aprūpes tiesībām pār atņemtajiem bērniem, izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstīja, vai situācijai ir kāds atrisinājums. 

Amerikā dzīvojošā latviešu dziedātāja atklāj, ka cīņa par bērnu atgūšanu joprojām ir procesā, taču būtisku uzlabojumu nav. "Viss pa vecam un joprojām procesā. Bērniņus redzu tikai ar "Zoom" starpniecību divreiz nedēļā," izdevumam "Privātā Dzīve" saka Ladybird, kura arī šajos Ziemassvētkus nevarēs satikt savas atvases - četrus gadus veco dēlu Raienu un trīs gadus veco meitu Anniku.

Jau vēstījām, ka 2020. gada nogalē Ladybird vīrs un bērnu tēvs Maikls Larsens izveidoja "Instagram" kontu, lūdzot atrast viņa bērnus. Pēcāk kļuva zināms, ka šī ir kļuvusi par krimināllietu.

Savukārt dziedātājas tuva draudzene Dženija Meja (Maija Stuģe) savos sociālajos tīklos izplatīja plašāku situācijas aprakstu: "Pēc komplicēta posma ģimenē Tatjana ar bērniem devās uz krīzes centru pēc palīdzības. Lai gan ģimenes galva tika par to informēts, tomēr viņš sāka kriminālvajāšanu, izmantojot neprecīzu un nepatiesu informāciju pret bērnu māti. Bērni tika atņemti, tagad atrodas pie tēva. Tatjana viena bez naudas un mājas tika pamesta likteņa varā. (..)  Tā kā Tatjana nav Amerikas pilsone un kriminālprocesa laikā strādāt nevar, viņa nevar sev nodrošināt ne advokātu, ne arī noformēt kaudzi ar dokumentiem, kuri maksā lielas summas. (..) Šobrīd tēva mērķis ir panākt, lai bērni māti vairs klātienē nesatiek. Tie burtiski vienā dienā tika norauti no viņas. Bērniem vajag kā tēvu, tā arī māti. Te nevar būt iesaistīts iekšējais egoisms. Par to arī cīnās mamma."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu