Maksims Galkins atklāj, kā Baskovs reiz apkaunojis sevi Latvijas prezidenta priekšā (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/maxgalkin,nikolaibaskov

Intervijā "YouTube" raidījumā "Es pazīstu sevi!" humorists Maksims Galkins pastāstīja kādu smieklīgu atgadījumu, kas noticis viņa un dziedātāja Nikolaja Baskova kopīgās vizītes laikā Jūrmalā.

""Jaunais vilnis", Jūrmala, Valsts prezidents – toreiz tas bija Valdis Zatlers – aicina mūs, māksliniekus, brokastīs," stāstīja Maksims Galkins.

Brokastis noritējušas mierīgi, taču apmēram pusstundu pēc brokastu sākuma zālē kā viesulis ielauzies Nikolajs Baskovs. Galkins sacīja, ka dziedātājs visu nakti ballējies un dzēris alkoholu. Baskovs pamatīgi iztraucējis mierīgo pasākumu, skaļi paziņojot, ka, lai gan kavējās, viņš ieradies ar dāvanu.

"Kāda tā bija dāvana! Ja man būtu jāizvēlas no visa iespējamā, ko dāvināt, tas būtu pēdējais, ko es dāvinātu Valsts prezidentam. Tā bija degvīna pudele iepakojumā, kas bija veidots kā gliemežvāks ar sarkanu padomju zvaigzni," sacīja Galkins.

Telpā iestājusies neveikla pauze. Valsts prezidents nav zinājis, ko darīt ar dāvanu, un nesteidzās teikt paldies. Baskovs, pārsteigts un pat nedaudz aizvainots par šo apjukumu, sacījis: "Nu, jūs laikam nesapratāt. Paskatieties."

Viņš gliemežvāku uzlicis uz pleca kā ieroci. Tajā brīdī atvērās gliemežvāka gals, un izrādījās, ka tajā atradās ne tikai degvīna pudele, bet arī burciņa ar mazsālītiem gurķiem.

Burciņa izkrita no gliemežvāka un ar skaļu šķindoņu sadauzīja krēsla atzveltni, kurā sēdēja Zatlers. Burkas lauskas kopā ar marinējumu uzlidoja uz Valsts prezidenta uzvalka.

"Viņš bija pārklāts ar šo marinējumu. Baskovs nolika degvīna pudeli uz galda, apsēdās un sāka sarkt. Turklāt, no vienas puses, viņam bija kauns, no otras puses, viņš centās savaldīt smieklus," sacīja Galkins.

Zatlers pieklājīgi teica, ka nekas briesmīgs jau nav noticis. Situāciju izkliedējis dziedātājs Ļevs Leščenko. "Nu, varbūt tad šņabi?" jautāja dziedātājs. Pulkstenis rādīja ap vienpadsmitiem no rīta.

Ļeščenko atbalstīja Valsts prezidenta dzīvesbiedre Elita Zatlere, kura stāstīja, ka tieši iepriekšējā dienā marinējusi gurķus.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu