Mejera "double-double" palīdz "Parma" komandai izcīnīt uzvaru Vienotās līgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mareks Mejeris
Mareks Mejeris Foto: FIBA.com

Latviešu basketbolists Mareks Mejeris ceturtdien, 23. decembrī, ar "double-double" palīdzēja "Parma" vienībai izcīnīt uzvaru Vienotās līgas spēlē.

Permas basketbolisti viesos ar rezultātu 78:61 (16:16, 18:17, 33:13, 11:15) uzveica Krasnojarskas "Jeņisej".

Mejeris ceturtdien laukumā pavadīja 33 minūtes un 32 sekundes, atzīmējoties ar 24 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām. Grozā latviešu basketbolists raidīja astoņus no 11 divpunktu metieniem, divus no četriem tālmetieniem un abus divus "sodiņus". Tāpat viņš atdeva trīs rezultatīvas piespēles, pieļāva piecas kļūdas, pārtvēra vienu bumbu, vienreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja piecas piezīmes, iekrāja pozitīvu +/- rādītāju (+18) un 30 efektivitātes koeficienta punktus.

Latviešu basketbolists bija šī mača pārliecinoši rezultatīvākais un produktīvākais spēlētājs.

Vēl uzvarētājiem 18 punktus guva Artsjoms Parahouskis, 15 punkti bija Adam Juškevičam, bet 13 rezultatīvas piespēles izdalīja Džeremaija Hils. Mājiniekiem 15 punktus guva Brintons Lemars.

"Parma" ar piecām uzvarām deviņās spēlēs turnīra tabulā ieņem septīto vietu.

Šosezon pamatturnīrā startē 12 komandas, kas ir par vienu mazāk nekā pagājušajā gadā. Astoņas pārstāv Krieviju, iztrūkstot krīzes skartajai Maskavas apgabala "Himki" komandai, bet pa vienai vienībai ir no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Trešo sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2020./2021.gada līgas sezona beidzās ar Maskavas CSKA vienības uzvaru finālsērijā ar 3-0 pār Kazaņas "Uniks".

Kopš 2011./12.gada sezonas CSKA Vienotajā līgā ne reizi nav zaudējusi čempiones godu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu