FOTO ⟩ LU Botāniskajā dārzā iemirdzas "Ziemas gaismas dārzs"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Ziemas Gaismas dārzs" Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā
"Ziemas Gaismas dārzs" Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sākot ar ceturtdienas, 6. janvāra, vakaru, Latvijas Universitātes (LU) Botāniskajā dārzā notiks trešā pastaiga "Ziemas gaismas dārzs", kas ievada LU Botāniskā dārza simtgades gadu.

"Ziemas gaismas dārzs" ir distancēta pastaiga, kurā Latvijas labākie gaismu mākslinieki pārvērtuši pasauli sev apkārt. Kopā pastaigā ir iespējams apskatīt 30 instalācijas, kuras veidojuši gaismotāji, kas pieredzi guvuši teātros, pasākumu nozarē, kino un multimediālos projektos.

Pēc pastaigu takas apmeklējuma ir iespējams nobalsot par kādu no gaismas instalācijām - 9% no katras biļetes ieņēmumiem tiks novirzīti tās gaismas instalācijas autoram vai viņa izvēlētam labdarības projektam, par kuru apmeklētājs nobalsojis.

"Ziemas Gaismas dārzā" piedalās mākslinieki Rinalds Popovs, Kristaps Kalnietis, Kristaps Bunga, Kārlis Ozoliņš, Patriks Piternieks, Dārta Zālīte, Jurijs Fjodorovs, Oskars Timbars, Haralds Čibals, Artis Vilks, Vilnis Valle, Oskars Ludboržs, Jānis Purvs, Matīss Kokle, Jūlija Bondarenko, Kārlis Kaupužs, Ričijs Pūciņa un Edgars Ķuzis.

Lai nodrošinātu epidemioloģisko drošību, "Ziemas gaismas dārzā" ir noteikta desmit metru distancēšanās starp apmeklētāju grupām. "Ziemas daismas dārzs" līdz plkst. 20 darbosies daļēji drošā režīmā, savukārt no plkst. 20 - drošajā režīmā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu