VIDEO Rīgā nezināmos apstākļos nodeg mašīna. Aculiecinieki norāda, ka bijis sprādziens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Rīgā, Dārzciemā, Nīcgales ielā, ap plkst. 3 naktī uzliesmoja stāvvietā novietota automašīna "Audi". Spēkrats aizdegās tik strauji, ka no tā pāri palika vien virsbūve. Notikušā iemesli pagaidām nav precīzi noskaidroti, bet apkārtējie spekulē, ka tās ir apzinātas, ļaunprātīgas rīcības sekas, nevis kāda tehniska problēma, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kāds "Audi" īpašnieks dienas izskaņā novietoja savu braucamo ceļmalā un devās mājās, bet rīta pusē saimnieku sagaidīja kas nelāgs. Spēkratu naktī aprijušas uguns liesmas, pāri palicis tikai vraks.

Daži aculiecinieki, kas piekrita anonīmi pastāstīt par naktī redzēto, norāda, ka jaudīgu sprādzienu un liesmu atblāzmu pagalmā pamanījuši ap plkst. 3.30 naktī.

Vienlaikus uz Nīcgales ielu saukti Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), taču glābt degošo "Audi" jau bija bezcerīgi. Vietējie ziņo arī par kādu neskaidru niansi notikušajā. Īsi pirms sprādziena netālu no incidenta vietas manīti divi vīrieši, kuri skriešus pametuši notikuma vietu. Cilvēkiem šis fakts rada bažas, ka ugunsnelaimi neizraisīja kāds īssavienojums vai cita ar elektroniku saistīta ķibele.

Policijā gan nesteidz apstiprināt nevienu no versijām, ir jāveic ekspertīzes: "Naktī Valsts policija saņēma informāciju par automašīnas degšanu Rīgā, Rumbulas un Nīcgales ielas krustojumā. Saistībā ar notikušo ir sākta resoriskā pārbaude. Pašreizējā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu."

Zināms, ka šodien daži no vietējiem vērsušies policijas iecirknī, lai sniegtu liecības cerībā palīdzēt izmeklēšanai pārbaudīt iepriekš minētos faktus par aizdomīgo rosību pie "Audi" braucamrīka.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu